Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Κάτω από το φως της Πανσελήνου όλα φαίνονται πιο καθαρά…

Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας μας βρίσκει, κάτω από την επιρροή της απρόβλεπτης και ανατρεπτικής Πανσελήνου στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία θα μας βοηθήσει να δούμε την ζωή μας με πιο καθαρή ματιά, ενώ κάποια απρόβλεπτα γεγονότα θα είναι η αφορμή για να αλλάξουμε την επαγγελματική και προσωπική μας πορεία.

Η όψη συνόδου, που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Κρόνο λίγες ώρες αργότερα,  θα λειτουργήσει ανασταλτικά στην εξωτερίκευση των συναισθημάτων μας, ωστόσο, θα μας βοηθήσει, ώστε οι αποφάσεις που θα πάρουμε να είναι με οδηγό την φωνή της ψυχρής λογικής.

Μετά το μεσημέρι, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να μας παρασύρει σε νευρικά  ξεσπάσματα και συμπεριφορές, οι οποίες δεν συνάδουν με τον χαρακτήρα μας.

Αργά το βράδυ όμως, η κατάσταση θα αλλάξει, αφού κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη και αυτό θα λειτουργήσει καταλυτικά στην ερωτική μας ζωή.

Ιδιαίτερα πιεσμένοι θα, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν σε νευρικά ξεσπάσματα θα είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Τα έξοδα τους θα πρέπει να προσέξουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Ενώ, σε κρυφές ερωτικές ιστορίες μπορεί να παρασυρθούν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/Myriams-Fotos/dancing

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα