Ζεράρ Πικέ: Η νέα του σχέση είναι μια 23χρονη φοιτήτρια – Πως γνωρίστηκαν

Ο Ζεράρ Πικέ σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα βρίσκεται σε σχέση με μια 23χρονη φοιτήτρια , άμέσως μεά τον χωρισμό του με τη Σακίρα αφού φαίνεται ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε σχέση εδώ και μήνες.

Ο Ισπανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι δεν έχασε χρόνο και μετά τον χωρισμό του με τη Σακίρα βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της 23χρονης Clara Chia Marti η οποία εργάζεται στην εταιρεία του, Kosmos. Η νεαρή φέρεται να απασχολείται ως διοργανώτρια events για τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τη Μirror, το ζευγάρι βρίσκεται σε σχέση εδώ και μήνες, αλλά το κρατούσε μυστικό λόγω και του πρόσφατου χωρισμού του Πικέ.

Από την άλλη, δεν είναι και λίγα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Πικέ ήταν μαζί με την 23χρονη, όταν ήταν ακόμη παντρεμένος με τη Σακίρα, οπότε και η νεαρή κοπέλα έγινε και η πέτρα του σκανδάλου.

«Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μήνες. Κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους ωστόσο πο κοντινοί τους άνθρωποι το γνωρίζουν», ανέφερε πηγή της 23χρονης στη Sun ενώ προσθέτει ότι «Οι άνθρωποί του, τον βοήθησαν να κρατήσει το ειδύλλιο κρυφό και έχουν σβήσει τους λογαριασμούς της νεαρής κοπέλας από τα social media».

Υπενθυμίζεται πως ο Ισπανός ποδοσφαιριστής και η Κολομβιανή σταρ ήταν μαζί για έντεκα χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Δείτε επίσης

Share: