Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Τα προβλήματα μας πίσω θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε σήμερα….

Με όμορφη διάθεση θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας σήμερα. Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς, θα μας βοηθήσει να ρίξουμε τους τόνους και να κινηθούμε σε πιο ήπιους ρυθμούς. Οι περισσότεροι από εμάς, θα αφήσουμε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις μας και θα προσπαθήσουμε να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και με δραστηριότητες που μας γεμίζουν χαρά.

Στη συνέχεια της ημέρας, και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής σιέστας, θα αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να κάνει όνειρα για το μέλλον, και να σχεδιάσουμε στο μυαλό μας τα επόμενα μας βήματα, τα οποία θα δουλέψουμε μεθοδικά.

Προς το βράδυ όμως, τα πράγματα θα δυσκολέψουν λιγάκι, καθώς κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Ιχθύς με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου είναι πιθανό να ανεβάσει λιγάκι τους τόνους κατά τη διάρκεια μιας φιλικής κουβέντας, ενώ μπορεί μια λάθος λέξη του συντρόφου μας,  μπορεί να μας παρασύρει συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Γλυκά έξοδα για τους αγαπημένους τους θα κάνουν οι  για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης θα αναζητήσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ τα συναισθηματικά ξεσπάσματα καλό θα ήταν να αποφύγουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/Optimusius1/sunset

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα