Αντζελίνα Τζολί: Η συγκίνηση της ηθοποιού για την εισαγωγή της κόρης της Ζαχάρα στο κολλέγιο Spelman

Η Αντζελίνα Τζολί συγκρατούσε με δυσκολία τα δάκρυά της για την εισαγωγή της κόρης της Ζαχάρα στο ιστορικό κολλέγιο Spelman.

Η διάσημη ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύψει την περηφάνεια αλλά και τη συγκίνησή της για την κόρη της, Ζαχάρα Τζολί-Πιτ, μετά την εισαγωγή της στο ιστορικό αυτό κολλέγιο. Η Τζολί πρόσφατα αποκάλυψε ότι η 17χρόνη κόρη της βρίσκεται πλέον στο κολλέγιο μαύρων γυναικών «Spelman», όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που μοιράστηκε ο αντιπρόεδρος Darryl Holloman στο Instagram.

Μητέρα και κόρη συναντήθηκαν με τον Holloman και την πρόεδρο του σχολείου Dr. Helene Gayle και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.
Στην πρώτη φωτογραφία, η Τζολί ποζάρει με την Dr. Gayle στην πανεπιστημιούπολη του Spelman. Σε ένα βίντεο, οι δύο γυναίκες συνομιλούν ενώ ο Holloman τις τραβάει βίντεο. Στην ερώτηση πώς αισθάνεται που η κόρη της θα είναι φοιτήτρια στο ιδιωτικό κολέγιο φιλελεύθερων τεχνών, η Τζολί απάντησε: «Θα αρχίσω να κλαίω! Δεν έχω αρχίσει να κλαίω ακόμα».

Η Dr. Gayle αστειεύεται ότι θα υπάρχει «άφθονος χρόνος για να κλάψετε» στην επόμενη εκδήλωση, η οποία είναι «για να προκαλέσουμε δάκρυα και να τα βγάλουμε όλα προς τα έξω».

«Άκουσα ότι αύριο το βράδυ είναι η μεγάλη βραδιά», απαντά η Τζολί. «Κρατιέμαι καλά».

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, η Τζολί και η Ζαχάρα ποζάρουν και οι δύο με τον Holloman σε έναν κοιτώνα.

Η Τζολί ανακοίνωσε για πρώτη φορά νωρίτερα αυτόν το μήνα, ότι η Ζαχάρα θα φοιτήσει στο «Spelman College» αυτό το φθινόπωρο.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin