Χάιντι Κλουμ: Αυτοσαρκάζεται και δηλώνει ότι πίνει το αίμα του συζύγου της για να μείνει νέα…

Η Χάιντι Κλουμ αυτοσαρκάζεται και δηλώνει ότι όπως τα βαμπίρ πίνει το αίμα του νεότερου συζύγου της για να μείνει νέα!

Η Χάιντι Κλουμ αποκαλύπτει το μυστικό της για να δείχνει τόσο νέα. Σε συνέντευξή της στο «Daily Pop», το topmodel και παρουσιάστρια μίλησε για τον γάμο της με τον σύζυγό της, Τομ Κάουλιτζ, και για το πώς ο μουσικός, ο οποίος είναι 17 χρόνια νεότερός της, τη βοήθησε να διατηρήσει τη νεανική της λάμψη όλα αυτά τα χρόνια. «Ρουφάω το νεανικό του αίμα. Αυτό κάνω», αστειεύτηκε. «Σαν βαμπίρ».

Μιλώντας για τη σχέση της η 49χρονη Κλουμ είπε, επίσης, ότι «τον σύντροφό μου τον γνωρίζω καλά. Επιτέλους, βρήκα τον έναν και μοναδικό. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Ελπίζω να παραμείνει έτσι».

Η Κλουμ και ο Κάουλιτζ παντρεύτηκαν στο Κάπρι της Ιταλίας τον Αύγουστο του 2019. «Για πρώτη φορά, έχω έναν σύντροφο με τον οποίο μπορώ να συζητήσω τα πάντα. Κάποιον που μοιράζεται τα καθήκοντα που όλοι έχουμε στη ζωή μας», είπε η Κλουμ και πρόσθεσε: «Συνήθιζα να είμαι μόνη μου με τα πάντα. Για πρώτη φορά, μπορώ να βιώσω πώς είναι πραγματικά να έχεις έναν σύντροφο. Είναι ο πιο ευγενικός, γλυκός, στοργικός και αγαπητός άνθρωπος. Αισθάνομαι τόσο τυχερή. Δεν ξέρω πότε ήταν η τελευταία φορά που ήμουν τόσο ευτυχισμένη στη ζωή μου».

Η παρουσιάστρια του «Project Runway» ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον τραγουδιστή Seal από το 2005 έως το 2014 και με τον διάσημο κομμωτή Ric Pipino από το 1997 έως το 2002.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα