Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Την ωριμότητα μας θα πρέπει να αποδείξουμε με την στάση μας σήμερα…

Η σημερινή ημέρα είναι από αυτές που η λογική θα βρεθεί αντιμέτωποι με το συναίσθημα. Η παρουσία της Σελήνης, και σήμερα στους Ιχθύς, θα ενισχύσει την επιθυμία μας να βρισκόμαστε δίπλα στους δικούς ανθρώπους ή μαζί με όσους μας κάνουν να νιώθουμε ασφάλεια, καθώς θα αισθανόμαστε αρκετά ευάλωτοι.

Προς το μεσημέρι, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα θολώσει την κρίση μας με αποτέλεσμα να αντιδράσουμε συναισθηματικά, και να υπερασπιστούμε πιθανόν ανθρώπους που δεν έχουν δίκιο επειδή τους θεωρούμε, λανθασμένα, ευάλωτους.

Η ισορροπία θα έρθει το βράδυ, όταν κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα αναγκαστούμε να συμπεριφερθούμε με ωριμότητα και να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αντιστοιχούν. Επίσης, κάποιοι από εμάς είναι πιθανό να προχωρήσουν και σε αναγκαστικούς συμβιβασμούς, οι οποίοι κατά κάποιο τρόπο θα πληγώσουν τον εγωισμό τους.

Συναισθηματικά ευάλωτοι είναι πιθανόν να νιώσουν σήμερα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Απέναντι στις ευθύνες τους ή σε αναγκαστικές υποχωρήσεις θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ, πιο ήρεμη και ευχάριστη θα είναι η σημερινή ημέρα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Photo cover:pixabay.com/ELG21/lake

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα