Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Την δύναμη που κρύβουμε μέσα μας θα βγάλουμε στην επιφάνεια σήμερα…

Ευδιάθετοι και αρκετά ανυπόμονοι θα είμαστε σήμερα. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα μας βοηθήσει να ξαναβρούμε το χαμόγελο και την ζωντάνια μας, και να βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο δυναμική και αποφασιστική μας πλευρά.

Το μεσημέρι, κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Δία στο ζώδιο του Κριού, θα βρεθούμε με μεγάλη ευκολία στο επίκεντρο της προσοχής του φιλικού μας κύκλου, με το χιούμορ, τον ενθουσιασμό και την αμεσότητα μας.

Την σφραγίδα όμως στην σημερινή ημέρα, θα βάλει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Κάτω από την επιρροή της θα νιώσουμε σίγουροι για τον εαυτό μας και έτοιμοι να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που υπάρχει στο δρόμο της προσωπικής μας ευτυχίας ή της επαγγελματικής μας επιτυχίας. Δυνατά μας όπλα θα είναι το πείσμα μας και η πίστη που έχουμε στον εαυτό μας.

Το δυναμικό τους πρόσωπο θα δείξουν σήμερα τόσο οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) όσο και οι Ταύροι και οι Παρθένοι. Ευχάριστες στιγμές με φίλους θα περάσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ενώ, ευχάριστα έξοδα και αρκετές μετακινήσεις θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες , Σκορπιοί, Υδροχόοι).  

Photo cover:pixabay.com/TheVirtualDenise/joy

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin