Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Ευχάριστες ανατροπές μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα….

Με ευχάριστη διάθεση θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας σήμερα. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο χαρούμενη, δυναμική και αισιόδοξη πλευρά του εαυτού μας. Εάν κάτι πρέπει να προσέχουμε είναι η βιασύνη και η ανυπομονησία μας, κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών συναλλαγών μας.

Το μεσημέρι, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα μας βοηθήσει να βρούμε αποτελεσματικές λύσεις στα διάφορα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά μας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ειλικρίνεια μας και η σιγουριά που εκπέμπουμε θα λειτουργήσει θετικά στην σχέση μας με τον σύντροφο μας.

Ακόμα πιο ευχάριστα θα είναι για μας τα πράγματα το βράδυ, καθώς κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ανατρέψει ευχάριστα το σκηνικό που υπάρχει στην ζωή μας. Αφορμή μπορεί να είναι μια απρόσμενη επαγγελματική πρόταση ή μια γνωριμία η οποία θα αλλάξει σύντομα την πορεία της ζωής μας.

Βιαστικοί και ανυπόμονοι θα είναι σήμερα οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί). Ευχάριστες ανατροπές θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Γρήγορες αποφάσεις στην δουλειά τους θα πάρουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ τα έξοδα τους θα πρέπει να προσέχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/dimitrisvetsikas1969/sunset

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin