Άλεκ Μπάλντουιν: Οι πρώτες δηλώσεις του, αφού το FBI τον διέψευσε για την δολοφονία της Χάτσινς

Ο δικηγόρος του Άλεκ Μπάλντουιν σημειώνει ότι το FBI κάνει λάθος στο συμπέρασμα ότι ο γνωστός ηθοποιός τράβηξε τη σκανδάλη στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Ο δικηγόρος τόνισε ότι το FBI κάνει λάθος στο συμπέρασμα ότι ο ηθοποιός τράβηξε τη σκανδάλη, καθώς οι δοκιμές που έκαναν οι πραγματογνώμονες της υπηρεσίας δεν το δείχνουν αυτό.

Επιπρόσθετα, ο δικηγόρος του Άλεκ Μπάλντουιν επισημαίνει ότι η έκθεση του FBI για το όπλο δεν έχει καν σημασία στην υπόθεση, επειδή το Γραφείο Ιατρικών Ερευνών της Σάντα Φε επέστρεψε με το δικό του κομβικό πόρισμα σχετικά με το θάνατο της Αλίνα Χάτσινς και τον έκρινε επίσημα ως ατύχημα.

Ο ηθοποιός επιμένει στην άποψή του, ότι δεν τράβηξε ποτέ τη σκανδάλη και τονίζει ότι οι έρευνες θα έπρεπε να επικεντρωθούν στο «ποιος γέμισε το όπλο με σφαίρες».

Οι δοκιμές του FBI έγιναν στο 45άρι που θα χρησιμοποιούνταν στην ταινία από τον Άλεκ Μπάλντουιν. Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν αδύνατον να ρίξει τη σφαίρα χωρίς κάποιος να πατήσει τη σκανδάλη. Με δεδομένο ότι το όπλο ήταν στα χέρια του ηθοποιού, μόνο αυτός θα μπορούσε να είναι αυτός που τραυμάτισε θανάσιμα την Χάτσινς.

Όλα αυτά τα ευρήματα -του FBI και του ιατροδικαστή- έχουν σταλεί στους αξιωματούχους του Νέου Μεξικού για περαιτέρω εξέταση. Ο εισαγγελέας δεν έχει ακόμη λάβει απόφαση για την απαγγελία ποινικών κατηγοριών.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin