Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Όμορφες στιγμές μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα….

Σε πιο ήπιους και χαλαρούς ρυθμούς θα κινηθούμε από νωρίς το πρωί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, μας υπόσχεται ότι σήμερα θα ρίξουμε λιγάκι τους ρυθμούς μας, και σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες που είμασταν βιαστικοί και ανυπόμονοι, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την κάθε στιγμή της ημέρας μας, τόσο στην δουλειά μας, όσο και στις προσωπικές μας συναντήσεις.

Το μεσημέρι, όσοι βρίσκονται σε διακοπές, θα νιώσουν ότι πλέον ο στόχος των διακοπών τους αρχίζει να υλοποιείται, αφού αισθάνονται πιο χαλαροί και ξεκούραστοι. Ενώ όσοι έχουν επιστρέψει, θα απολαύσουν τις ομορφιές της άδειας πόλης, χωρίς κίνηση.

Το βράδυ, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, θα πρέπει να βάλουμε στον εαυτό μας ένα όριο, καθώς θα είμαστε επιρρεπείς στις απολαύσεις και στις διάφορες διατροφικές ατασθαλίες, οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα να επιστρέψουμε από τις διακοπές μας με παραπάνω κιλά.

Πολύ όμορφη θα είναι η σημερινή ημέρα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Επιρρεπείς στις απολαύσεις θα είναι σήμερα οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ με δραστηριότητες που θα τους βοηθήσουν να χαλαρώσουν θα ασχοληθούν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/facebook507/sunset

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα