Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις ζωή μας σήμερα θα έχει ο έρωτας…

Η σημερινή ημέρα είναι από αυτές που θα θέλαμε να ήταν περισσότερες φορές το χρόνο. Από νωρίς το πρωί, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου θα μας κάνει, στην προσπάθεια μας να τραβήξουμε την προσοχή ή να δείξουμε τα συναισθήματα μας, ιδιαίτερα προστατευτικούς, αλλά και κτητικούς με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Λίγο πριν το μεσημέρι, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα μας συμπεριφερθεί σαν την καλή μας νεράιδα, αφού σε επαγγελματικό επίπεδο, θα φέρει στον δρόμο μας τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας μας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μας υπόσχεται ότι ο έρωτας της ζωής μας πολύ σύντομα θα χτυπήσει την πόρτα μας.

Το απόγευμα, χρειάζεται λίγη προσοχή, καθώς εξαιτίας της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να αλλάξει ξαφνικά η διάθεση μας, με αποτέλεσμα μια λέξη να είναι η αφορμή για ξεσπάσουμε τα νεύρα ή το άγχος μας στους δικούς μας ανθρώπους.

Ιδιαίτερα τυχεροί θα είναι σήμερα τόσο σε θέματα καρδιάς όσο και σε ότι αφορά την καριέρα τους τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες). Τα ξεσπάσματα θυμού θα πρέπει να προσέξουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ξαφνικά έξοδα είναι πιθανό να έχουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ το παρασκήνιο θα πρέπει να προσέχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/adamkontor/par

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα