Τα δύο ζώδια που φεύγουν πιο γρήγορα από μία σχέση

Υπάρχουν δύο ζώδια που φεύγουν πιο γρήγορα από μία σχέση, το κάθε ένα για τους δικούς του λόγους. Ο Υδροχόος και ο Δίδυμος είναι τα ζώδια που αποχωρούν πιο γρήγορα και πιο εύκολα από μία σχέση, χωρίς συναισθηματικούς ενδοιασμούς.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος ως γρήγορο μυαλό, παίρνει γρήγορες αποφάσεις. Μόλις καταλάβει ότι ο σύντροφος του, του στερεί την ελευθερία του εξαφανίζεται αμέσως. Δεν θέλει συναισθηματική πίεση, ενώ ταυτόχρονα θεωρεί αυτονόητο ότι ο σύντροφος του μπορεί να ακολουθήσει τους γρήγορους ρυθμούς του. Είναι πολύ εύκολο να σηκωθεί μία μέρα, να γεμίσει τις βαλίτσες του και να αποχωρήσει, χωρίς ούτε ένα αντίο. Η ελευθερία του μυαλού του θέλει να είναι εναρμονισμένη με την ελευθερία της ψυχής του.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι από την φύση του αναποφάσιστος και πολύ άστατος. Δημιουργεί πολλές φορές διπλές και τριπλές σχέσεις μέχρι να καταλήξει αυτή που του ταιριάζει καλύτερα. Θέλει να ζει στο έπακρο το φλερτ, τον έρωτα και την περιπέτεια, του αρέσει το δύσκολο και το απαγορευμένο. Μόλις αρχίσει να ζει την ρουτίνα και καταλαβαίνει ότι δεν έχει να πάρει κάτι νέο από την σχέση, αναχωρεί αμέσως και προχωράει πολύ εύκολα παρακάτω, χωρίς συναισθηματικές δεσμεύσεις.

Photo cover:pixabay.com/LAURENCE ROUAULT 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα