Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Στα μελλοντικά μας σχέδια θα έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο σήμερα…

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εμάς, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας βοηθήσει να κλείσουμε τα αυτιά μας στους διάφορους προφήτες κακών ειδήσεων και αν επικεντρώσουμε την προσοχή μας στους μελλοντικούς μας στόχους. Η θέληση μας, θα είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα διάφορα εξωτερικά εμπόδια ώστε να έρθουμε πιο κοντά στην προσωπική και επαγγελματική μας επιτυχία.

Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεκινήσει αμέσως, γιατί εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ήλιο από το ζώδιο του Λέοντα, κάποια  φιλικά μας πρόσωπα, κάποιοι συνάδελφοι ή ακόμα και ο σύντροφος μας θα προβάλλουν ως πιο σημαντικά τα δικά τους προβλήματα ή τις δικές τους επιθυμίες ως πιο σημαντικά.

Μετά το μεσημέρι, κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, θα νιώσουμε πιο δυνατοί και έτοιμοι να πάρουμε και πάλι τα ηνία της ζωής μας στα χέρια μας, και δεν θα διστάσουμε να υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τα κεκτημένα μας.

Το βράδυ η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους, μας υπόσχεται ότι θα περάσουμε πολύ όμορφα σε ένα φιλικό κάλεσμα, με χαλαρές συζητήσεις αλλά και πικάντικα νέα που θα μάθουμε για ορισμένα φιλικά μας πρόσωπα.

Τα εμπόδια που βάζουν οι άλλοι θα πρέπει να ξεπεράσουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ευχάριστες στιγμές με φίλους θα περάσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ, έτοιμοι να βάλουν σε εφαρμογή τα σχέδια τους είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Πηνελόπη Παπουτσή

Photo cover:pixabay.com/paulbr75/sunset

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin