αλιγάτορας

Αλιγάτορας επιτέθηκε σε κολυμβητή στη Φλόριντα- Σοκάρει το βίντεο, πώς κατάφερε να γλιτώσει

Από θαύμα έζησε ένας 34χρονος πυροσβέστης που «πάλεψε» με έναν αλιγάτορα 3,5 μέτρων, ενώ κολυμπούσε σε λίμνη της Φλόριντα.

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο 34χρονος Χουάν Κάρλος Λα Βέρντε γύριζε ένα εκπαιδευτικό βίντεο για έναν αγώνα που διοργάνωσε η εταιρεία του για υπαίθριες περιπέτειες στη λίμνη Τονοτοσάσα, κοντά στην Τάμπα. Όταν του επιτέθηκε ο αλιγάτορας, ο έμπειρος αθλητής έβαλε τα χέρια του μέσα στο στόμα του αλιγάτορα, πιέζοντας τα σαγόνια του για να ελευθερώσουν το κεφάλι και το στήθος του, και κολύμπησε τελικά πίσω στην αποβάθρα, όπου κάλεσε ο ίδιος σε βοήθεια, ενώ κάποιος τελικώς βρέθηκε να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ο 34χρονος πρώην αλεξιπτωτιστής της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, υποβλήθηκε σε επείγουσα εξάωρη χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί η ζημιά στο κρανίο και το πρόσωπό του και να αφαιρεθεί μέρος του κρανίου του από τον εγκέφαλό του, ανέφερε η οικογένειά του σε ένα GoFundMe που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στα ιατρικά έξοδα.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την επίθεση, που είχε ως συνέπεια να χάσει τη δεξιά πλευρά του κρανίου του, ο Λα Βέρντε δήλωσε στο ABC πως καθώς έκανε μία βουτιά στο νερό, «το μόνο που ένιωσα ήταν λέπια, δόντια»… Και ενστικτωδώς αντιστάθηκε.

Όπως είπε στο δίκτυο: «Αυτό που νομίζω ότι έκανα -αυτό που ένιωσα ότι έκανα- ήταν ότι προσπάθησα αμέσως να ανοίξω τα σαγόνια του. Όταν ένιωσα τα δόντια, τότε κατάλαβα τι συνέβαινε. Καθώς προσπαθούσα να ανοίξω τα σαγόνια του, κατάλαβα ότι είτε αυτό θα κέρδιζε είτε εγώ θα έβγαινα νικητής».

Να αναφέρουμε πως τα πλάνα στη λίμνη καταγράφηκαν από ένα drone που κινηματογραφούσε για έναν επερχόμενο αγώνα που διοργανώνει η εταιρεία DefeatX τού Λα Βέρντε, μια εταιρεία που ενθαρρύνει την υπαίθρια δραστηριότητα, όπως ποδηλασία και κολύμβηση. Συγκεντρώνει επίσης χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας για τον καρκίνο.

«Ντρέπομαι που το λέω, αλλά όταν εκείνος ο αλιγάτορας με είχε στο στόμα του, όταν διέκοπτε το σχέδιό μου για την ημέρα, στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήμουν τσατισμένος. Αλλά στη συνέχεια με άφησε να φύγω και κολύμπησα πιο δυνατά από ό,τι είχα κολυμπήσει ποτέ στο παρελθόν, αλλά προς μια νέα κατεύθυνση, επειδή το σχέδιο είχε αλλάξει. Μερικές φορές στη ζωή τα σχέδιά μας αλλάζουν. Και όταν το κάνουν, πρέπει να κολυμπήσουμε πιο δυνατά από ό,τι έχουμε κολυμπήσει ποτέ πριν».

Σχετικά Άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα