Μπραντ Πιτ: Με ποια πασίγνωστη ηθοποιό και μοντέλο φημολογείται ότι έχει σχέση

Πρόσφατα το Deux Moi δημοσίευσε ότι, σύμφωνα με πολλές ανώνυμες πηγές, ο Μπραντ Πιτ έχει προσφέρει έναν ώμο παρηγοριάς στην ηθοποιό και μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι μετά τον πολύ πρόσφατο χωρισμό της τελευταίας από τον Sebastian Bear-McClard, με τον οποίο στις αρχές του 2021 απέκτησε ένα γιο.

Όπως ανέφερε το μέσο -το οποίο παρουσιάζει φήμες και όχι γεγονότα- ο ηθοποιός και το μοντέλο έχουν περάσει «ώρες» μαζί, δειπνώντας στην «ιδιωτική αίθουσα» ενός «ιδιαίτερα πολυτελούς Παριζιάνικου εστιατορίου», καθώς και στο City’s Pearl Oyster Bar της Νέας Υόρκης. Ίδωμεν…

Υπεθυμίζουμε ότι τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό ότι έπεσαν τίτλοι τέλους στο γάμο της Έμιλι Ραταϊκόφσκι με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντ. Τουλάχιστον έτσι μετέδωσαν ιστοσελίδες του εξωτερικού και συγκεκριμένα το Page six.

Σύμφωνα, με τη γνωστή ιστοσελίδα, τo γνωστό μοντέλο-ηθοποιός φαίνεται να θέλει διαζύγιο καθώς ο επί 4 χρόνια σύζυγός της με τον οποίο έχει αποκτήσει κι ένα παιδί, την απάτησε. Αυτό ανέφερε μια πηγή στο «Page six».

Μάλιστα, η Εμιλι Ρατακόφσκι από τότε και στις τελευταίες της εμφανίσεις και φωτογραφίες δεν φορά τη βέρα της κάτι που, κατά πολλούς, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις φήμες του χωρισμού.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα