Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Στους φίλους μας θα αφιερώσουμε το χρόνο μας σήμερα…

Η σημερινή ημέρα είναι από αυτές που επιδιώκουμε  να τις περάσουμε μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την επιθυμία μας να συναντήσουμε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που έχουμε να δούμε καιρό και να μάθουμε τα νέα τους.

Λίγες ώρες αργότερα, η είσοδος του Άρη στους Διδύμους, και η παραμονή του σε αυτό για τους επόμενους 7 μήνες, θα εγκαινιάσει μια περίοδο, κατά τη διάρκεια οποίας η καθημερινότητα μας, κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι,  καθώς οι ρυθμοί μας θα είναι πολύ έντονοι.

Ενώ, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, θα μας λειτουργήσει προς όφελος μας, αφού θα μας βοηθήσει να όχι μόνο να βρεθούμε στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά να γεφυρώσουμε τις αποστάσεις και να έρθουμε ακόμα πιο κοντά με όσους είχαμε απομακρυνθεί.

Η μέρα μας θα τελειώσει, όσο όμορφα ξεκίνησε. Γύρω από ένα τραπέζι με φίλους με τους οποίους, με τους οποίους θα περάσουμε μερικές ακόμα ξέγνοιαστες στιγμές, οι οποίες θα μας αφήσουν μια γλυκιά γεύση.

Ευχάριστες συναντήσεις θα έχουν σήμερα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Έξοδα για τους αγαπημένους τους θα κάνουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ, ευχάριστες μετακινήσεις θα έχουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Photo cover:pixabay.com/MMckein/life

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin