Τα δύο ζώδια που λένε την αλήθεια έξω από τα δόντια

Το θάρρος της γνώμης το έχουν λίγα ζώδια, ακόμη περισσότερο όταν θέλουν να μιλήσουν για τα συναισθήματα τους. Τα δύο ζώδια που δεν κρατάνε το στόμα τους κλειστό και τα λένε όλα έξω από τα δόντια είναι ο Παρθένος και ο Τοξότης. Είναι τα πιο ειλικρινή ζώδια, με καυστικά σχόλια ακόμα και για τον ίδιο τους τον εαυτό.

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει γεννηθεί για να κριτικάρει. Λέει την αλήθεια ακριβώς, έτσι όπως είναι χωρίς να μασάει τα λόγια του. Θα σε προσβάλει πολύ εύκολα απλά και μόνο γιατί αυτό πιστεύει. Δεν περνάει τη σκέψη του από δεύτερο χέρι… και έτσι πληγώνει τους γύρω του. Έχει έντονο το αίσθημα της δικαιοσύνης και θα πει τα πάντα, αρκεί και μόνο επειδή είναι η αλήθεια. Θα τονίσει τα ελαττώματά σου για να κάνει τον λόγο του πιο πιστευτό.

Τοξότης

Ο Τοξότης λέει πάντα τη γνώμη του απλά και μόνο γιατί νοιάζεται και αγαπάει τους γύρω του. Θα πει ακριβώς αυτό που σκέφτεται και θα σου τονίσει τα ευάλωτα σημεία σου, απλά και μόνο για να σε βοηθήσει να πας παρακάτω. Θα ρίξει άδεια για να πιάσει γεμάτα και επειδή έχει τρόπο τα καταφέρνει και με την κριτική του σε φέρνει στον ίσιο δρόμο. Είναι ο ιδανικός φίλος που θα σου δείξει και θα σε βοηθήσει στα προβλήματά σου.

Photo cover:pixabay.com/andrewsbird

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin