Τα δύο ζώδια του zen

Υπάρχουν δύο ζώδια που έχουν κοινό χαρακτηριστικό το απόλυτο zen. Είναι η προσωποποίηση της ηρεμίας και της δυνατότητας να διαχειριστούν θέματα κρίσεις με απόλυτη ηρεμία. Έχουν την δυνατότητα να συγκεντρώνονται στο θέμα που τους απασχολεί και να αφήνουν πίσω τους τις εντάσεις και το άγχος. Βάζουν σε πρώτο ρόλο την ψυχραιμία και την ηρεμία και βρίσκουν τρόπους zen να λειτουργούν.

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει ως βασικό του χαρακτηριστικό την καλή ζωή, όποιο δρόμο ζωής και αν έχει επιλέξει. Γεύεται ως το μεδούλι τις απολαύσεις της ζωής και το κίνητρό του είναι η ηρεμία που θέλει να έχει και την χτίζει καθημερινά. Στις στιγμές θυμού και διαφωνίας θέλει αρκετό χρόνο μέχρι να επεξεργαστεί το γεγονός και πως θα το χειριστεί. Πρώτα από όλα θα σκεφτεί το συμφέρον και την ηρεμία του και ποιος θα είναι μαγικός τρόπους που θα ηρεμήσει ο απέναντι του. Του αρέσει το μασάζ και γενικότερα ότι σχετίζεται με την χαλάρωση.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος αποζητά την ασφάλεια και την ηρεμία. Δεν θέλει να του χαλάει η ρουτίνα του, γιατί την αγαπάει και έχει μάθει να ζει μέσα από αυτήν, είναι η ασφάλεια του. Ο Καρκίνος όταν υπάρχουν προβλήματα απομονώνεται και θέλει χρόνο να σκεφτεί και να επεξεργαστεί τις λύσεις που μπορεί να δώσει. Θέλει ησυχία και ηρεμία για να συγκεντρωθεί και να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Είναι ζώδιο του σπιτιού και εκεί είναι το βασίλειο του. Θέλει απόλυτη ισορροπία στην ζωή του και παλεύει καθημερινά για αυτό.

Photo cover:pixabay.com/Pete Linforth

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin