Παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα γύρω από την τραγωδία με τον πνιγμό της 6χρονης Αμέλιας στο Καλαμάκι της Κορίνθου.
Την Παρασκευή τελέσθηκε η κηδεία της άτυχης 6χρονης Αμέλιας στην Αλβανία, που έχασε τη ζωή της στο Καλαμάκι της Κορίνθου μετά από πνιγμό.
Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού παραμένει στην Ελλάδα, λόγω των περιοριστικών όρων που του επεβλήθησαν. Παράλληλα φίλη της μητέρας της Αμέλιας μίλησε για την οικογένεια στον Ant1, αναφέροντας: «Έλεγε πάρα πολλά, ότι δεν ήταν καλά μαζί του, ότι δεν περίμενε να το κάνει αυτό, καθότανε και έπινε. Την προηγουμένη μέρα είχαν πάει σε μια βάφτιση και καθόταν και έπινε. Ήταν σε άθλια κατάσταση. Της δώσανε ηρεμιστικά και δεν την είχαν πιάσει… Έλεγε γιατί, γιατί το παιδάκι μου… Τι έφταιξε το παιδάκι μου, γιατί το έκανε αυτό στο παιδάκι μου και δεν το έκανε σε εμένα».
«Έφυγε ένα αγγελούδι, ας βοηθήσουμε τη μητέρα. Πρέπει να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν εκεί πέρα στο χωριό. Ότι είχε περάσει άθλιες καταστάσεις. Ότι έτρωγε ξύλο. Δεν είχε ούτε ρεύμα. Το γάλα του παιδιού πήγαινε και το ζέσταινε στη γειτόνισσα», πρόσθεσε.
Η Αμέλια βρέθηκε νεκρή κάτω από την καρίνα μιας βάρκας στη θαλάσσια περιοχή Καλαμάκι Κορίνθου. Ο πατέρας δήλωνε ότι το παιδί του γλίστρησε μέσα από το σωσίβιο και χάθηκε στον βυθό, ενώ ο ίδιος δεν μπορούσε να βουτήξει καθώς πάσχει από άσθμα.
Ωστόσο, οι φερόμενες δηλώσεις της μητέρας δίνουν άλλη διάσταση στην τραγωδία. «Η συνάντηση αυτή δεν ήταν προγραμματισμένη. Ήρθε και μου λέει…”Θα πάρω το παιδί σήμερα γιατί είμαι σπίτι”. Δεν τον περίμενα», φέρεται να δήλωσε η μητέρα της 6χρονης, που τον τελευταίο καιρό δεν ζούσε μαζί με τον σύζυγό της.
Σχετικά Άρθρα