Search
Close this search box.

Ρωσία: Πρώην βασίλισσα της ομορφιάς παραμορφώθηκε μετά από πλαστική

Πρώην Ρώσίδα βασίλισσα της ομορφιάς παραμορφώθηκε μετά από πλαστική που έκανε και κόστισε 5.000 ευρώ!
Η εικόνα της 43χρονης πρώην βασίλισσας της ομορφιάς Yulia Tarasevich άλλαξε τελείως αφού η ίδια υπέστη παραμόρφωση στο πρόσωπο μετά από πλαστική επέμβαση που έκανε πριν 2 χρόνια. Η ίδια μίλησε για τον εφιάλτη που ζει τα τελευταία δύο χρόνια αφού η επέμβαση αυτή όχι μόνο παραμόρφωσε το πρόσωπό της αλλά δεν μπορεί πλέον να κλείσει τα μάτια της ή να χαμογελάσει κανονικά.

Η πρώην Μις Ρωσία αποφάσισε το 2020 να κάνει κάποιες μικροεπεμβάσεις στην εικόνα της σε πολύ γνωστή κλινική αισθητικών επεμβάσεων στο Krasnodar της Νότιας Ρωσίας. Οι εικόνες πριν και μετά την επέμβαση τα λένε όλα, για το αποτέλεσμα της πλαστικής. Η ίδια αποκαλύπτει:
Πήγα στην κλινική με ένα όμορφο, υγιές πρόσωπο. Ήθελα απλά να διορθώσω κάποια σημεία που με ενοχλούσαν, τα οποία είχαν προκληθεί από το πέρασμα των χρόνων. Δυστυχώς, έχασα την υγεία μου”.


Τι ακριβώς συνέβη στην πρώην Μις Ρωσία
Η 43χρόνη Yulia Tarasevich και μητέρα δύο παιδιών λέει, ότι έφυγε παραμορφωμένη έπειτα από το lifting, τη βλεφαροπλαστική και τη μείωση λίπους στα μάγουλα. Μετά το χειρουργείο το πρόσωπό της είχε πρηστεί τρομερά και είχε φλεγμονή.

Στη συνέχεια, όπως αποκαλύπτει υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση από έναν άλλον γιατρό, προκειμένου να σώσει τα βλέφαρά της από νέκρωση. Πλέον κατηγορεί τους δύο πρώτους γιατρούς που την ανέλαβαν για εγκληματική ενέργεια. Από την άλλη πλευρά, οι γιατροί αυτοί υποστηρίζουν, ότι η γυναίκα πάσχει από ένα σπάνιο γενετικό σύνδρομο, το σκληρόδερμα, την οποία ήταν αδύνατον να προβλέψουν.

Πρόκειται για μία κατάσταση, η οποία δημιουργεί ιδιαίτερα σκληρές περιοχές στο δέρμα και συχνά προκαλεί προβλήματα στα εσωτερικά όργανα και τα αιμοφόρα αγγεία καθώς το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στον συνδετικό ιστό κάτω από το δέρμα.

Η λύση θα δοθεί στο δικαστήριο
Η Tarasevich ωστόσο, λέει σχετικά στο ρωσικό Channel 1: “Έχω ουλές που σχηματίστηκαν στα μάγουλά μου όταν μου έσκισαν όλο τον ιστό. Τα μάτια μου δεν κλείνουν και δεν μπορώ να χαμογελάσω. Δεν μπορώ να σηκώσω το άνω χείλος μου. Το ένα μέρος του προσώπου μου δεν λειτουργεί καθόλου. Ο λόγος που προχώρησα στο χειρουργείο, ήταν επειδή όλες οι εξετάσεις μου ήταν καλές. Δεύτερον, επειδή είχα ξανακάνει πλαστική στο παρελθόν -ρινοπλαστική. Και όλα είχαν πάει καλά, χωρίς γενετικές ανωμαλίες.”

Οι γιατροί που ανέλαβαν την αρχική επέμβαση, πάντως, αρνούνται κάθε ευθύνη για την παραμόρφωση της Yulia. Σε δηλώσεις τους λένε, ότι η 43χρονη “υπερβάλλει”.

Η ίδια, ωστόσο ισχυρίζεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει ξοδέψει 37.000 ευρώ σε επανορθωτικές επεμβάσεις, προκειμένου να επαναφέρει όσο γίνεται το πρόσωπό της και ότι ακόμα δεν έχει ακόμα τελειώσει με αυτές ενώ είναι σίγουρο πως δεν θα μπορέσει να αποκτήσει ποτέ ξανά την παλιά της εικόνα.

“Οι γιατροί κατηγορούν εμένα για ό,τι έγινε”, λέει η ίδια. “Οι γιατροί που είναι απόλυτα υπεύθυνοι για ό,τι μου συνέβη, αποποιούνται κάθε ευθύνης. Θα πάρω, όμως, το αίμα μου πίσω στα δικαστήρια.”, λέει η ίδια.

Αυτή τη στιγμή διεξάγεται έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί τι μπορεί να έκαναν οι γιατροί που είχε αυτή την εξέλιξη ή και αν ακόμη παρενέβησαν κάποιους νόμους, ενώ εξετάζονται και άλλοι ασθενείς της κλινικής, για να βρεθεί αν έχουν συμβεί αντίστοιχα περιστατικά στο παρελθόν.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα