Οι δύο συνδυασμοί ζωδίων που είναι καταδικασμένοι από την αρχή της σχέσης τους

Η σχέση είναι καταρχήν χημεία, ο περιβόητος και ξακουστός έρωτας. Στο πέρασμα του χρόνου χτίζονται η εμπιστοσύνη, η αγάπη και ο αλληλοσεβασμός. Υπάρχουν όμως δύο συνδυασμοί ζωδίων που ενώ ο έρωτας μπορεί να τους χτυπήσει την πόρτα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει μέλλον.

Ιχθύς με Σκορπιό

Είναι και τα δύο ζώδια του νερού και η ζήλια που αναβλύζει είναι σαν λάβα ηφαιστείου. Ο Σκορπιός νιώθει μοναδικός και θέλει την απόλυτη προσοχή του Ιχθύς, ενώ ο ίδιος κατοικεί σε ένα συννεφάκι παραμυθιού. Μπορεί να υπάρξει μεγάλος και δυνατός έρωτας, αλλά δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον. Μόλις περάσει ο έρωτας θα αναδειχτεί η ασυμφωνία χαρακτήρων και θα μισήσει ο ένας τον άλλον. Θα υπάρξουν μεγάλες σκηνές ζηλοτυπίας και απιστία.

Ταύρος με Κριό

Είναι σίγουρο ότι υπάρχει χημεία μεταξύ του Ταύρου και του Κριού και δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν φιλίες που έχουν κρατήσει στο χρόνο. Στο θέμα όμως της σχέσεις δεν μπορεί να συνεχίσει με θετικό πρόσημο. Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που επιθυμεί την ηρεμία, την τάξη και την ρουτίνα, ενώ ο Κριός θέλει να γνωρίζει συνέχεια καινούργια πράγματα και να αποκτά εμπειρίες, βαριέται και συχαίνεται την ρουτίνα. Είναι δύο ζώδια που μοιάζουν πολύ και για αυτό δεν μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα, υπάρχει ανταγωνισμός και ζήλια.

Photo cover:pixabay.com/Pexels/couple

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα