Τα δύο ζώδια που το σεξ τους έχει γίνει εμμονή

Το σεξ είναι υγεία και αρκετά ζώδια ερευνούν πολλές πλευρές του΄για να περνούν ακόμη καλύτερα. Υπάρχουν δύο ζώδια που έχουν εμμονή με το σεξ,. Η φαντασία και επιθυμία λειτουργούν καταλυτικά στον Αιγόκερω και στον Σκορπιό. Θέλουν αν ενημερώνονται για οτιδήποτε καινούργιο και πιπεράτο. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το dna τους έχει καταγράψει το σεξ ως βασική καθημερινή ανάγκη του οργανισμού.

Αιγόκερως

Σίγουρα δεν περιμένατε να διαβάσετε τον Αιγόκερω. Επειδή αγαπούν τη δουλειά και είναι τελειομανείς δεν σημαίνει ότι δεν αγαπούν το σεξ. Το άλλο τους πρόσωπο, όταν δεν έχουν άγχος, λατρεύει το σεξ και μάλιστα πολλές φορές χωρίς να υπάρχει συναίσθημα. Θέλει να είναι ο καλύτερος, όπως και στη δουλειά του και το καταφέρνει στο ακέραιο. Μπορεί να κάνει σεξ οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου και για αρκετή ώρα. Αν τρέφει συναισθήματα για τον σύντροφο που βρίσκεται στο κρεβάτι του, τότε τα σεντόνια θα πάρουν φωτιά.

Σκορπιός

Είναι γνωστό ότι ο Σκορπιός αγαπάει το σεξ και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό. Του αρέσει να είναι ο παντογνώστης του σεξ και θέλει να ενημερώνεται για οτιδήποτε καινούργιο υπάρχει σε αυτή την κατηγορία. Με έναν Σκορπιό θα αναβιώσεις τον άνθρωπο των σπηλαίων γιατί κάνει πολύ έντονο σεξ, με πολύ πάθος και σε μεγάλη συχνότητα. Έχει την διάθεση να δοκιμάσει οτιδήποτε προχωρημένο και εξεζητημένο. Όταν θέλει είναι ρομαντικός και τρυφερός.

Photo cover:pixabay.com

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα