Έξαλλος ο Ηλίας Μαμαλάκης με εστιατόριο στην Κηφισιά επειδή του έριξαν πόρτα -Τι συνέβη

Έξω φρενών έγινε με γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς είναι ο Ηλίας Μαμαλάκης, καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Facebook, πήρε τηλέφωνο για κράτηση, αλλά του έριξαν άκυρο.

Οπως αναφέρει στην ανάρτησή του όλα έγιναν όταν αποφάσισε να καλέσει ένα ζευγάρι φίλων του, που μόλις είχε έρθει από την Ιταλία για φαγητό. Το ραντεβού τους ήταν για τις 20:30 αλλά το εστιατόριο Νατou δεν είχε διαθέσιμο τραπέζι για εκείνη την ώρα. Ο Ηλίας Μαμαλάκης δυσαρεστήθηκε επειδή είναι συχνός πελάτης, καθώς αναφέρει ότι το επισκέπτεται τουλάχιστον δυο με τρεις φορές τον μήνα.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη στο Facebook
«Πήρα τηλ το εστιατόριο (αναφέρει όνομα) στην Κηφισιά να κλείσω ένα τραπέζι για 4 άτομα. Το (αναφέρει όνομα) είναι ένα εστιατόριο που αγαπώ πολύ και τον χώρο και το φαγητό. Πηγαίνω τουλάχιστον 2-3 φορές τον μήνα.

Θέλω λοιπόν, να περιποιηθώ ένα ζευγάρι φίλων που ήλθαν από την Ιταλία. Παίρνω τηλ και βγαίνει από τη γραμμή μια δεσποινίς:

– παρακαλώ για σήμερα το βράδυ θα ήθελα ένα τραπέζι για 4 άτομα στις 8:30 μμ

– δυστυχώς στις 8:30 μμ δεν μπορούμε. Μόνο αν θέλετε στις 8:00 ή στις 9:30 μμ

– μα στους φίλους μας είπαμε 8:30

– δυστυχώς δεν γίνεται και να ξέρετε το κάνουμε για το δικό σας καλό να εξυπηρετηθείτε καλύτερα

– πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό να μου ορίζετε εσείς τι ώρα θα έλθω.

Αν δηλαδή, ερχόμουν χωρίς κράτηση και είχατε άδειο τραπέζι δεν θα μου το δίνατε;;;;

Να μην σας τα πολυλογώ. Την ευχαρίστησα της είπα και το όνομα μου και της είπα να διαβιβάσει στον υπεύθυνο ότι για μένα το (αναφέρει όνομα εστιατορίου) τελείωσε και λυπάμαι γι’ αυτό γιατί μ αρέσει το μαγαζί. Τελικά έκλεισα στο αγαπημένο Dal του αγαπημένου μου Νικόλα που σου δίνουν τραπέζι ό,τι ώρα θες».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα