Τα τρία μυστικά για να έχετε έναν πανέμορφο λαιμό

Ο λαιμός είναι μία εύθραυστη περιοχή στο σώμα μας που χρειάζεται μία συγκεκριμένη ρουτίνα ομορφιάς για να συντηρηθεί η νεανική του όψη. Ο λαιμός μπορεί γρήγορα να προδώσει την ηλικία μας, για αυτό σας προτείνουμε τρία μυστικά για να έχετε έναν πανέμορφο λαιμό.

Προσφέρετέ του ένα scrub και μια μάσκα

Εξαφανίζοντας τακτικά τα νεκρά κύτταρα που υπάρχουν στην επιφάνεια του δέρματος, προσφέρετε στο λαιμό σας απαλότητα και φωτεινότητα. Το scrub προσώπου σας είναι καλό, αρκεί να είναι λεπτόκοκκο. Κάντε απαλό μασάζ με τα δάχτυλά σας, κάνοντας μικρές κυκλικές κινήσεις. Για ακόμη περισσότερη απαλότητα, προσθέστε δύο σταγόνες θρεπτικό λάδι σε μια κούκλα απολεπιστικό. Ολοκληρώστε με ένα ξέπλυμα με δροσερό νερό για να τονώσετε τη μικροκυκλοφορία, να αφυπνίσετε τις ελαστικές ίνες και να βελτιώσετε τον τόνο του δέρματος. Στη συνέχεια, εφαρμόστε μια αντιγηραντική μάσκα, αφήστε να δράσει για δεκαπέντε λεπτά.

Σκεφτείτε το μασάζ

Όπως το  πρόσωπο  ή το σώμα, έτσι και στον λαιμό αρέσει να του κάνετε μασάζ. Ξεκινήστε με εξομαλυντικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω, για να εξουδετερώσετε τις επιπτώσεις της βαρύτητας και να καταπολεμήσετε τη χαλάρωση. Στη συνέχεια, εκτελέστε μερικές ελαφριές τσιμπήματα, που θα τονώσουν την κυκλοφορία του αίματος.

Ασκηθείτε σε ένα συσφιγκτικό γυμναστήριο

Μικρές στοχευμένες ασκήσεις που πρέπει να εκτελούνται 2 με 3 φορές την εβδομάδα βοηθούν στη διατήρηση της σφριγηλότητάς του και στην καταπολέμηση της εμφάνισης ρυτίδων.

– Καθίστε με την πλάτη σας ίσια και γείρετε αργά το κεφάλι σας προς τα πίσω μέχρι το πηγούνι σας να δείχνει προς τα πάνω στο ταβάνι. Στη συνέχεια, με κλειστό το στόμα, κάντε μια μασητική κίνηση. Επαναλάβετε 10 φορές.

– Προφέρετε τα γράμματα Ο και Χ με πολύ υπερβολικό τρόπο.Νιώθετε όλο το κάτω μέρος του προσώπου σας και τον λαιμό σας να τεντώνεται. Επαναλάβετε 5 έως 10 φορές.

Photo cover:pixabay.com/ryanrao/yellow

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin