Τα δύο πιο ειλικρινή ζώδια

Η ειλικρίνεια θέλει γερό στομάχι. Τα δύο ζώδια που αντέχουν να είναι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό τους και με τους άλλους είναι ο Κριός και ο Παρθένος. Είναι δύο ζώδια δύσκολα στις σχέσεις τους γενικότερα. Επειδή ακριβώς είναι ειλικρινής πολλοί άνθρωποι δεν τους θέλουν γύρω τους, Αυτοί όμως που τους αγαπάνε ξέρουν πως ότι κάνουν το κάνουν από αυθορμητισμό και γιατί ότι πιστεύουν θα το πουν.

Κριός

Ο Κριός είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας, κυρίως αν δεν τον έχεις γνωρίσει ακόμη καλά. Θα είστε μέσα στην καλή χαρά, θα πίνετε, θα διασκεδάζετε και εκεί που περιμένετε ότι θα σκύψει να σας φιλήσει…. θα σας πει με πλήρη ειλικρίνεια τα συναισθήματα και συνήθως περιέχουν μία πικρία. Η πρόθεση του είναι να σας προειδοποιήσει για το τι πρέπει να προσέξετε ώστε να μην κάνετε λάθη που τον ενοχλούν. Η σχέση με έναν Κριό είναι από την αρχή ξεκάθαρη και στηρίζεται στην ειλικρίνεια.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα οργανωτικό ζώδιο και έχει άποψη που την έχει φιλτράρει δύο και τρεις φορές. Είναι πολύ σκληρός στην κριτική του και θα σας πει την άποψή του όσο και αν σας πληγώσει. Προσπαθεί να σε κάνει να δεις την δική του αλήθεια, άποψη, ώστε στο τέλος να συμφωνήσεις μαζί του. Θα σου τονίσει τα ελαττώματα σου και περιμένει το ίδιο και από εσένα. Θέλει να είναι όλα τακτοποιημένα και αν δει κάτι που δεν του αρέσει θα το σχολιάσει αμέσως. Πρέπει να συνηθίσετε στην ειλικρινή καθημερινή κριτική του.

Photo cover:pixabay.com/cocoparisienne 

Διαβάστε επίσης:

Share: