Τα 3 ζώδια που λένε τα περισσότερα ψέματα

Υπάρχουν κάποια ζώδια που για κάποιο δικό τους λόγο αγαπάνε το ψέμα. Είναι πολλές φορές αναξιόπιστα και το ψέμα είναι η δεύτερη φύση τους. Δεν αντιλαμβάνονται ότι λένε ψέματα, γιατί απλά τα ψέματά τους τα πιστεύουν και οι ίδιοι. Όταν μιλάτε με Δίδυμο, Ιχθύ και Ζυγό πρέπει στο πίσω μέρος του μυαλού σας να ξέρετε ότι θα ακούσετε ψέματα, άλλες φορές μεγάλα και άλλες φορές ανεπαίσθητα.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος έχει δύο πρόσωπα, το ένα λέει πολλά ψέματα, χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Είναι χειριστικός και το ψέμα τον βοηθάει να ξετυλίξει τα κρυμμένα του θέλω. Οι φίλοι του που γνωρίζουν την αδυναμία του, την συγχωρούν εύκολα.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς έχει μεγάλη διαίσθηση και αυτό τον βοηθάει να ελιχθεί με τον τρόπο που θέλει. Θα χρησιμοποιήσει το ψέμα ως όπλο για να κερδίσει αυτό που θέλει. Λέει πολλά ψέματα και συνήθως δεν έχει επιπτώσεις, αυτό τον κάνει να συνεχίζει να λέει ψέματα όταν θέλει να βγει από την δύσκολη θέση.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει το ψέμα στο dna του. Θα πει ψέματα χωρίς να υπάρχει λόγος, απλά επειδή έτσι λειτουργεί. Δεν ξέρει την έννοια της λέξης, αλλά ούτε και τις συνέπειες που μπορεί να έχει. Πολλές φορές δεν θυμάται και τι σου έχει πει. Όπως μπερδεύει τα συναισθήματά του, έτσι μπερδεύει και την αλήθεια με το ψέμα.

Photo cover: pixabay.com/Roland Schwerdhöfer 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin