Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Τα πάντα σήμερα μπροστά στα μάτια μας θα μεγεθύνονται…..

 Έντονα συναισθήματα θα βιώσουμε από νωρίς το πρωί σήμερα. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα μας παρασύρει σε ένα φαύλο κύκλο υπερβολών, με αποτέλεσμα τα συναισθήματα μας να μεταβάλλονται συνεχώς και η υπερβολική χαρά και ο ενθουσιασμός, να αντικαθιστάτε από την υπερβολική λύπη και την απογοήτευση.

Προς το μεσημέρι, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα μας βοηθήσει να ξαναβρούμε το κέφι και την αισιοδοξία μας, και θα μας ωθήσει να γίνουμε πιο δοτικοί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Νωρίς το απόγευμα, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη από τους Διδύμους, είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους, κατά τη διάρκεια μιας φιλικής ή προσωπικής συζήτησης, με αποτέλεσμα να θυμηθούμε πράγματα που έχουν γίνει στο παρελθόν και τα κρατάγαμε μέσα μας.

Ενώ το βράδυ, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Ήλιο από το ζώδιο της Παρθένου, είναι πιθανό να χαλάσει η διάθεση μας, εξαιτίας μιας αλλαγής ή αναβολής της τελευταίας στιγμής.

Τις υπερβολές θα πρέπει να αποφύγουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Στο παρασκήνιο θα κινηθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ, οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής μπορεί να χαλάσουν την διάθεση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/Inactive account – ID 12019/beach

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα