Τα τρία ζώδια που έχουν ανεπτυγμένο το ένστικτο τους

Το ένστικτο είναι πολύ σημαντική παράμετρος της διαίσθησης. Υπάρχουν τρία ζώδια που έχουν ανεπτυγμένο το ένστικτό τους, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τα υπόλοιπα ζώδια. Χωρίς να ξέρουν πραγματικά το γιατί, νιώθουν αυτό που πρόκειται να συμβεί ή όταν έχουν ένα δίλημμα διαλέγουν σχεδόν πάντα την σωστή λύση. Τα ζώδια του νερού ο Καρκίνος, ο Ιθχύς και ο Σκορπιός έχουν ισχυρή διαίσθηση και διεισδυτική σκέψη!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει μεγάλη διαίσθηση και ένστικτο. Έχει την ικανότητα να σκανάρει τις διαθέσεις των γύρω του μόνο και μόνο από τις κινήσεις τους, χωρίς πολλές φορές να έχουν μιλήσει. Διαβάζει συμπεριφορές και τι κρύβεται πίσω από αυτές. Νιώθει την ενέργεια του συνομιλητή και καταλαβαίνει πολλά πράγματα πριν ακόμα αυτός μιλήσει. Πολλές φορές όταν πρέπει να επιλέξει κάτι και υπάρχει δίλημμα, η διαίσθηση του και μόνο θα επιλέξει την σωστή λύση.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς έχει δημιουργικό ένστικτο επιλέγει τη σωστή λύση και την αναπτύσσει, επενδύει σε αυτήν. Λόγο της διαίσθησης που έχει, τον έλκει το μυστήριο και οι δύσκολοι στόχοι, γιατί βαθιά μέσα του ξέρει ότι θα τα καταφέρει. Του αρέσει πολλές φορές να παίζει με τις αδυναμίες των γύρω του, έχοντας πάντα βέβαια καλή πρόθεση για να τους βοηθήσει στο πρόβλημά τους. Για τον Ιχθύ το ένστικτο είναι ένα παιχνίδι πρόκλησης για το αν θα επιλέξει το σωστό.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι η πραγματική έννοια της λέξης ένστικτο. Όλη του τη ζωή μεγαλώνει και φέρεται με βασικό άξονα της προσωπικότητας του τη διαίσθηση και το ένστικτο. Είναι μία φυσική λειτουργία του οργανισμού τους. Με μία ματιά μπορεί να καταλάβει ποιος είσαι και τι προθέσεις έχεις. Το μειονέκτημα του Σκορπιού είναι ότι δεν μπορεί να συγχωρέσει και αν από την αρχή έχει αρνητική εικόνα για κάποιον, συνήθως επιβεβαιώνεται και τον απομακρύνει από την ζωή του.

Photo cover:pixabay.com/Briam Cute 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin