Τα τρία ζώδια που τους αρέσει να δημιουργούν ίντριγκες

Υπάρχουν τρία ζώδια που ζουν για να δημιουργούν ίντριγκες. Ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Σκορπιός είναι πονηροί και ιντριγκαδόροι. Δημιουργούν καταστάσεις και τις χτίζουν με νέα δεδομένα, χρησιμοποιώντας φαντασία και παραμυθένια σενάρια. Ζούνε μέσα από ρόλους που δημιουργούν οι ίδιοι και ένα μικρό γεγονός μπορούν να το μετατρέψουν στο γεγονός του μήνα.

Ταύρος

Ο Ταύρος θα αναλάβει να διαχειριστεί μία κατάσταση και θα την μετατρέψει στα μέτρα του. Για να δείξει ότι κάτι έκανε θα μεγαλοποιήσει το γεγονός, θα προσθέσει παραμυθόσκονη, θα τους ανακατέψει όλους και στο τέλος θα έρθει ως Μεσσίας να σώσει τους πάντες, σε κάτι που έχει δημιουργήσει ο ίδιος. Στα μάτια του κόσμου είναι ο αδέκαστος και αυτός που προσφέρεται να βοηθήσει τους πάντες.

Παρθένος

Ο Παρθένος μέσα στην απόλυτη τάξη που ζει, θέλει και αναζητά και το κάτι διαφορετικό. Επειδή πιστεύει ότι έχει πάντα δίκιο και είναι πολύ εγωιστής, δημιουργεί καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Είναι ικανός να επινοήσει ιστορίες ώστε να αποδείξει ότι έχει σε κάτι δίκιο ή όταν θέλει με έμμεσο τρόπο να κατηγορήσει κάποιον. Πιάνεται από μία λεπτομέρεια και χτίζει την ιστορία του με δράκους και ιππότες. Οι δράκοι είναι οι εχθροί και ο ιππότης είναι ο ίδιος.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός αγαπάει την υπερβολή και το ψέμα. Η χρήση που κάνει δεν είναι για να κάνει κακό, αλλά για να εντυπωσιάσει. Η ερωτική πλευρά του Σκορπιού έχει πολλές ίντριγκες και πολλά πρόσωπα. Θα επινοήσει ιστορίες και θα τις ζήσει στο έπακρο. Θα δώσει υποσχέσεις που δυστυχώς δεν θα κρατήσει, αλλά πάντα θα είναι ο κερδισμένος της ιστορίας.

Photo cover:pixabay.com/Into Row

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα