τένις

US Open: Η πρεσβεία της Τσεχίας παίρνει θέση για το «χούφτωμα» 16χρονης τενίστριας από τον πατέρα της (βίντεο)

H πρεσβία της Τσεχίας με ανακοίνωση που εξέδωσε θέλησε να υπερασπιστεί την τενίστρια μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την κίνηση του πατέρα της και προπονητή, να την «χουφτώσει» στο US Open.

Συγκεκριμένα η 16χρονη Sara Bejlek έχει ήδη γίνει γνωστή στο US Open χάρη σε ένα αμήχανο βίντεο που έχει γίνει viral, και στο οποίο ο προπονητής και ο πατέρας της τη χουφτώνουν στα οπίσθια μετά τη νίκη της σε αγώνα. Μάλιστα, η κάμερα κατέγραψε, επίσης, τον πατέρα της να τη φιλά και στο στόμα, γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στις ΗΠΑ.

«Ο μπαμπάς μου είναι ο μπαμπάς μου και πάντα θα είναι. Και γνωρίζω τον προπονητή μου από τότε που ήμουν 8 ετών. Με βιντεοσκοπεί, μου κάνει μασάζ» δήλωσε, προσθέτοντας: «Αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο στην Τσεχία, κανείς δεν θα ασχολούνταν με αυτό. Αλλά, από τη στιγμή που είμαστε στην Αμερική, όλοι το σχολιάζουν».

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της τσεχικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον, ο οποίος μίλησε στην Daily Mail, είπε ότι αυτή η φαινομενικά εξωφρενική στιγμή «δεν έχει απασχολήσει καθόλου τα τσεχικά μέσα ενημέρωσης». «Είναι ένα προσωπικό θέμα και κάθε οικογένεια είναι διαφορετική» δήλωσε ο εκπρόσωπος της πρεσβείας. «Το πώς αντιδρά κανείς στη χαρά διαφέρει από οικογένεια σε οικογένεια».

«Ήταν μια αυθόρμητη αντίδραση όλης της ομάδας. Ήμασταν χαρούμενοι» δήλωσε η Bejlek στους δημοσιογράφους. «Σίγουρα μπορεί να φανεί άβολο και δυσάρεστο σε κάποιους, αλλά το έχουμε ήδη συζητήσει με την ομάδα. Δεν θα ξανασυμβεί» τόνισε η τενίστρια μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Σχετικά Άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα