Τα ζώδια που δεν πρέπει να ενοχλείς όταν ξεκουράζονται

Ο ύπνος και η ξεκούραση για κάποια ζώδια είναι ιερά! Δεν θέλουν καμία ενόχληση, ούτε τη μύγα να πετάει στον αέρα. Επιθυμούν μόνο την ησυχία τους ή κάτι που τους χαλαρώνει, όπως η μουσική. Επίσης δεν θέλουν να τους ξυπνάνε απότομα και θέλουν να χαίρονται το χουζούρι στο κρεβάτι τους, για όση ώρα επιθυμούν. Τον Λέων, τον Υδροχόο και τον Ιχθύ δεν πρέπει να κάνεις το λάθος να τους ενοχλήσεις όσο ξεκουράζονται.

Λέων

Ο Λέων όταν πάει για ύπνο ή και απλή ξεκούραση θέλει απόλυτη ησυχία. Άλλωστε ως βασιλιάς του ζωδιακού δεν πρέπει να τον ενοχλεί κανείς χωρίς την άδειά του. Σε περίπτωση που τον ξυπνήσεις ή έστω τον ενοχλήσεις, θα εκνευριστεί και θα ξεστομίσει λέξεις που δεν θέλεις να ακούσεις! Πρέπει να ξυπνάει μόνος του, εκτός και αν σου το έχει ζητήσει. Ο καλός ύπνος τον ξεκουράζει πραγματικά και τον γεμίζει ενέργεια για την επόμενη μέρα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος όσο open mind είναι, τόσο θέλει να σέβεσαι τον ύπνο και την ξεκούραση του. Κυρίως όταν είναι πολύ κουρασμένος θέλει να κοιμάται μόνος του, χωρίς ίχνος θορύβου γύρω του. Ο ύπνος του είναι ιερός και δεν δέχεται να τον επηρεάζει τίποτα αρνητικό, εννοείτε ότι δεν πρέπει να τον ξυπνήσεις…. Άστον να ξεκουραστεί και να ξυπνήσει μόνος του. Σε περίπτωση που κάνεις το λάθος να τον ξυπνήσεις, καλύτερα κρύψου.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς αγαπάει τον ύπνο και νιώθει ευχαρίστηση όταν κοιμάται. Είναι ένα από τα ζώδια που όσο μπορεί τηρεί τον παλιό μεσημεριανό ύπνο. Εκνευρίζεται έντονα όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί και αισθάνεται ότι κάτι του λείπει, κάτι δεν λειτουργεί σωστά στον οργανισμό του. Όταν κοιμάται εκτός από ησυχία, θέλει και αρμονία στο χώρο του. Μπορεί να ανάψει κεράκια, να βάλει λουλούδια για να έχει αρμονία ο χώρος του.

Photo cover:pixabay.com/nrique Meseguer 

Διαβάστε επίσης:

Share: