Τα δύο ζώδια που αγαπούν υπερβολικά τον ύπνο

Ο ύπνος είναι απαραίτητος για να ξεκουραστεί τόσο το σώμα, όσο και το μυαλό. Υπάρχουν δύο ζώδια που αγαπούν λίγο παραπάνω το κρεβάτι τους και δεν θέλουν να τους ξυπνάνε. Θεωρούν τον ύπνο απόλαυση και μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού τους. Αν δεν κοιμηθούν καλά, νιώθουν άρρωστοι. Ο Ταύρος και ο Καρκίνος θεωρούν τον ύπνο τελετουργία και θέλουν απόλυτη ησυχία καθώς να ξυπνάνε μόνοι τους.

Ταύρος

Ο Ταύρος αγαπάει υπερβολικά το κρεβάτι του. Θέλει ο ύπνος του να είναι ήρεμος και χωρίς διακοπές. Φροντίζει να κοιμάται τουλάχιστον 9-10 ώρες κάθε βράδυ. Πριν πλαγιάσει μπορεί να έχει βάλει μία ήρεμη μουσική για να τον νανουρίσει. Κάνει πάντα ένα μπάνιο πριν τον ύπνο, για να χαλαρώσει και να τον απολαύσει περισσότερο. Τρώει ελαφρά και ίσως να πιει και ένα ποτό πριν ξαπλώσει. Το πρωινό του ξύπνημα είναι πάντα με κέφι.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος αγαπάει το σπίτι του και την κρεβατοκάμαρά του. Στρώνει στο κρεβάτι του με ιδιόρρυθμα σεντόνια και έχει πολλά μαξιλάρια. Η βασική του ξεκούραση είναι ο ύπνος. Θα φτιάξει μία ωραία ατμόσφαιρα με χαμηλά φώτα, αναμμένα κεράκια, ρομαντική μουσική και θα πιει ένα μυρωδάτο αφέψημα. Θα κάνει μπάνιο με αφρόλουτρο και θα κοιμηθεί με ηρεμία. Θέλει να ξυπνάει μόνος του χωρίς φωνές και φασαρίες. Αν νιώσει ότι έχει ανάγκη τον ύπνο μπορεί να ξεπεράσει και τις 10 ώρες.

Photo cover:pixabay.com/Peter Weideman

Διαβάστε επίσης:

Share: