Μέγκαν Μαρκλ

Γιατί τελικά η Μέγκαν Μαρκλ δεν συνόδευσε τον πρίγκιπα Χάρι στο Μπαλμόραλ -Το παρασκήνιο

Την ώρα που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν να πουν το στερνό αντίο στη βασίλισσα Ελισάβετ, φαίνεται πως ο βασιλιάς Κάρολος ζήτησε από τον πρίγκιπα Χάρι να μην φέρει μαζί του τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ στο κάστρο Μπαλμόραλ.

Παρά το ρήγμα των τελευταίων χρόνων στις σχέσεις του Χάρι με τη βασιλική οικογένεια, ουδείς θα του αρνείτο την ευκαιρία να θρηνήσει την αγαπημένη του «γιαγιά». Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, ο πρίγκιπας Χάρι βρισκόταν στο Frogmore Cottage, το σπίτι του ζεύγους στο Ουίνδσορ, όταν του τηλεφώνησε ο πατέρας του.

«Ο Κάρολος είπε στον Χάρι ότι δεν ήταν σωστό ή πρέπον για τη Μέγκαν να βρίσκεται στο Μπαλμόραλ σε μια τόσο βαθιά θλιβερή στιγμή», είπε μια πηγή στην εφημερίδα. «Του επισημάνθηκε ότι η [σύζυγος του Γουίλιαμ] Κέιτ Μίντλετον δεν θα πήγαινε και ότι παρόντες θα έπρεπε να είναι μόνον τα πιο στενά συγγενικά μέλη. Ο Κάρολος κατέστησε λίαν σαφές ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη».

Η σχέση της Κέιτ Μίντλετον με την ξαφνική αλλαγή των σχεδίων της Μέγκαν Μαρκλ

Συγκεκριμένα όλα δείχνουν πως η Κέιτ Μίντλετον και η απόφασή της να μείνει στο Γουίνδσορ με τα τρία της παιδιά συνέβαλαν να αλλάξει απόφαση η Μέγκαν Μαρκλ και να μην συνοδεύσει τον Χάρι στο Μπαλμόραλ. Η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφήθηκε να πηγαίνει να παραλάβει τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις από το σχολείο τους, μόλις 15 λεπτά από το Adelaide Cottage, το νέο σπίτι της οικογένειας, στις 3:12 μ.μ., μετά την ανακοίνωση του Χάρι και της Μέγκαν πως θα πετάξουν μαζί για τη Σκωτία, αλλά πριν απογειωθεί το αεροπλάνο του Χάρι.

Μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών της Κέιτ Μίντλετον, ο δημοσιογράφος Omid Scobie, φίλος της Μέγκαν και συγγραφέας της βιογραφίας τους, έγραψε στο Twitter πως τα σχέδια του ζευγαριού άλλαξαν και πως «όπως και η δούκισσα του Κέιμπριτζ», θα έμενε και η Μέγκαν πίσω.

Πάντως σε μια προσπάθεια, ίσως, να αποκλιμακώσει την ένταση για την απουσία της Μέγκαν Μαρκλ από το Μπαλμόραλ ο βασιλιάς Κάρολος «έριξε γέφυρα» στο ζευγάρι με μια αναφορά στο πρώτο του διάγγελμα ως βασιλιάς σημειώνοντας: «Θέλω να εκφράσω την αγάπη μου για τον Χάρι και τη Μέγκαν καθώς συνεχίζουν να χτίζουν τη ζωή τους στο εξωτερικό».


Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin