Ζωζώ Σαπουντζάκη

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκαλύπτει τα μυστικά νεότητάς της -Πόσες ώρες κοιμάται, τι κάνει όταν ξυπνά (βίντεο)

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη στα 89 της χρόνια, μοιράζεται τα μυστικά της ομορφιάς της και τα tips που ακολουθεί στην καθημερινότητά της.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε όλα τα μυστικά ομορφιάς της. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Όταν ξυπνώ, το μόνο πράγμα που κάνω είναι να χτενίσω τα μαλλιά μου. Ρίχνω λίγο νεράκι στο πρόσωπό μου, δεν έχω κάνει τίποτα, κοιτάζω μόνο να φορώ μια καλή κρέμα. Βάζω παγάκια στο πρόσωπό μου πριν μακιγιαριστώ. Τον ύπνο τον αγαπώ. Θέλω 8 ώρες ύπνου και να σηκωθώ και να πετάω. Σηκώνομαι το πρωί και είμαι… φράπα, κούκλα. Αφού κοιτάζω τον εαυτό μου και λέω, “είμαι τόσο όμορφη;” Το πρόσωπό μου είναι μια χαρά. Χαμομήλι κάνω στα μάτια, τα ξεκουράζει. Τα μαλλιά μου δε τα βρέχω στη θάλασσα κάθε μέρα, όταν είναι να λουστώ τότε βρέχω το κεφάλι στη θάλασσα. Διαφορετικά τα βάζω μέσα σε σκουφάκι».

«Μπορεί να κάνω και οκτώ μέρες να λουστώ. Βάζω και λάδι φαγητού μια φορά στους τρεις μήνες. Στη διατροφή μου προσέχω. Δεν αγαπώ τα λίπη. Τρώω φιλέτο με ρυζάκι. Τρώω κοτόπουλο. Τρώω 1-2 φρυγανιές με λίγο μέλι, μια πορτοκαλάδα και έναν καφέ. Το μεσημέρι δεν τρώω, το ξεχνάω, καμιά φορά μπορεί να πονάει το στομάχι μου και να φάω λίγο τυράκι με μια φρυγανίτσα. Τις περισσότερες φορές είμαι νηστική και τρώω το βράδυ που τις περισσότερες φορές είμαι καλεσμένη και θα πάω να φάω» είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Σχετικά Άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα