Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Ευχάριστες ανατροπές θα έχουμε σήμερα…

Με καλή διάθεση και χαμόγελο θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας σήμερα, έστω και αν νωρίς το πρωί ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού. Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς θα μας ωθήσει, για λίγες ώρες ακόμα να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό σας και να ασχοληθούμε με ότι μας βοηθάει να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε.

Στη συνέχεια, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, θα μας βοηθήσει να βγούμε από το καβούκι μας, και να μπούμε και πάλι σε δράση. Έτσι, γεμάτοι ενέργεια θα ασχοληθούμε με δουλειές που τις προηγούμενες ημέρες συνεχώς αναβάλλαμε. Αν κάτι πρέπει να προσέχουμε είναι την βιασύνη και την ανυπομονησία μας, μιας και οι άλλοι, είτε αυτός είναι ο σύντροφο μας, είτε οι φίλοι μας, δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν τους δικούς μας ρυθμούς.

Νωρίς το απόγευμα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στα σχέδια μας, τις οποίες και θα υποδεχτούμε με χαρά. Ενώ παράλληλα, βοηθήσει και αρκετούς από εμάς να πάρουμε τολμηρές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής μας ζωής, οι οποίες θα εκπλήξουν ευχάριστα τον σύντροφο μας.

Προς το βράδυ, καλό θα ήταν να μην μείνουμε σπίτι, αλλά να αποδεχτούμε την πρόσκληση ενός φιλικού μας προσώπου, καθώς η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Δία στο ζώδιο του Κριού, θα μας βοηθήσει να τραβήξουμε επάνω μας όλα τα βλέμματα με το χιούμορ, την εξωστρέφεια και την θετική μας ενέργεια.

Στο επίκεντρο της προσοχής των φίλων τους θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ευχάριστες αλλαγές θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Έξυπνες ιδέες θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ, πολλές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συζητήσεις θα έχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/SonNguyenphotographer/sunset

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα