Απασφάλισε ο Μίλτος Μακρίδης: «Αν ήταν να κάνω καριέρα έτσι, θα είχα πηδήξει από το παράθυρο»

Ο Μίλτος Μακρίδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Ποιός είναι πρωινιάτικα” και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για την οικονομική του καταστροφή. 

Ο ίδιος υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την καριέρα που έκανε στην τηλεόραση, αλλά και για ορισμένους συνεδέλφους του.

Μεταξύ πολλών, μίλησε και για ορισμένους συναδέλφους του, που, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όταν ξεκίνησαν την τηλεόραση, δεν μπορούσαν να πουν σωστά ούτε μια λέξη!

Ο Μίλτος Μακρίδης ανέφερε: «Παιχνίδι καθημερινό, είναι γνωστό ότι μπορώ να κάνω καλύτερα από πολλούς από αυτούς που βγαίνουν σήμερα στην τηλεόραση. Να τα λέμε κι αυτά, δεν είναι κακό. Εγώ αν ήταν να κάνω καριέρα με ό,τι έβγαινε από το στόμα μου να μου το είχαν πει από το ακουστικό μου, θα είχα πηδήξει από το παράθυρο, κυριολεκτικά. Δεν θα το δεχόμουν στη ζωή μου ποτέ. Σκέψου να έχεις κάνει μια καριέρα 15-20 χρόνων έτσι και να θεωρείσαι πρώτη μούρη στο Καβούρι. Ο κόσμος λέει “αχ τι καλός που είστε” και ξέρουμε εμείς από πίσω ότι άνευ υποβολείου, δεν θα μπορούσε να πει το ονοματεπώνυμό του».

Διαβάστε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin