Search
Close this search box.

Η Κατερίνα Γιατζόγλου υιοθέτησε πρώτη πριν χρόνια το natural look – Τα σχόλια αγάπης από τις followers της

Στην εποχή των ψεύτικων βλεφαρίδων και των ultra βαμμένων ματιών – φρυδιών τύπου Κλεοπάτρα, η Κατερίνα Γιατζόγλου επιμένει να παραμένει άβαφη στα 62 της. Η πρώτη που εμφανίστηκε ήδη πριν αρκετά χρόνια άβαφη στα social media κάνοντας όλα της τα βίντεο άβαφη ή σχεδόν άβαφη.

Αυτό το natural look το υιοθέτησαν πολλές γυναίκες της show bizz με αποτέλεσμα τον τελευταίο χρόνο ειδικά, να βλέπουμε όλο και περισσότερες κυρίες του χώρου να κάνουν στροφή και από το βαρύ μακιγιάζ που συνόδευε συνήθως τα ποσταρίσματα τους στα social, να φωτογραφίζονται πλέον άβαφες, ανεπιτίδευτες και φυσικές!

Η Κατερίνα Γιατζόγλου έχει δηλωσει πολλές φορές σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις της ότι φοράει σπάνια make up. Έχει αποκαλύψει ότι έχει φορέσει μόλις 3 φορές στη ζωή της ψεύτικες βλεφαρίδες και αυτό για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφισης, δεν έχει φορέσει ποτέ πούδρα στη ζωή της, αν και δούλευε επί 20 χρόνια στην τηλεόραση όπου η πούδρα, είναι απαραίτητη…

Δεν συμπαθεί τις τρέσες και είναι αντίθετη στα ψεύτικα μαλλιά, είναι η ίδια επιμελώς αχτένιστη πάντα ακόμα και σε πολύ ειδικές περιπτώσεις με αυτοσχέδιες αλογοουρές ή κότσους πιασμένους με ένα μικρό κλάμερ…

Το στυλ της έχουν αντιγράψει πολλές followers της, οι οποίες την θεωρούν μια γυναίκα που εμπνεύει φυσικότητα, αναμελιά, εν ολίγοις χαλαρότητα και επί της ουσίας ελευθερία. Ο λογαριασμός της εξάλλου στο Instagram είναι από τους ελάχιστους γυναικείους λογαριασμούς που η συντριπτική πλειοψηφία των followers και κυρίως των αμέτρητων σχολίων είναι γυναίκες, γεγονός που είναι ενδεικτικό της επιρροής και της έμπνευσης της ίδιας σε άλλες γυναίκες.

Το πρόσωπό της παραμένει ίδιο αναλλοίωτο μέσα στα χρόνια και η ίδια έχει όπως έχει δηλώσει αρκετές φορές δεν έχει κάνει ποτέ καμία πλαστική επέμβαση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αντίθετη των πλαστικών επεμβάσεων, απλά προσπαθεί και προσέχει ώστε να παρατείνει για όσο αργότερα γίνεται την οποιαδήποτε ενδεχόμενη επέμβαση.

Τα βίντεο και τα ποστ από τις διακοπές της, αυτό το καλοκαίρι ήταν ανέμελα, χαλαρά, φυσικά, με μια λέξη κοριτσίστικα δείχνοντας μια γυναίκα που δεν διστάζει να βγάζει φωτογραφίες άβαφη και επιμελώς ατημέλητη στα 62 της, όπως αυτές που έβγαλε πρόσφατα στις τελευταίες μέρες των διακοπών της… Δείτε εδώ το προφίλ της στο Instagram και όλες τις δημοσιεύσεις.

Ξεχωριστό και μεγάλο κεφάλαιο στη ζωής της αποτελεί η γυμναστική κυρίως λόγω του πρωταθλητισμού που έκανε σε διάφορα αθήματα και ειδικά στο χειμερινό σκι. Πάντα γυμνόζονταν και το ίδιο συνεχίζει να κάνει μέχρι σήμερα. Είναι μια συνήθεια που όπου και αν βρεθεί βρίσκει χρόνο να κάνει και συνήθως γυμνάζεται βράδυ.

Ο αθλητισμός είχε πάντα εξέχουσα θέση στη ζωή της. Τον χειμώνα κάνει πάρα πολύ σκι, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτό. Αγαπάει το τρέξιμο, την πεζοπορία ακόμα και τα extreme sports, κάνει scuba diving, αναρρίχηση και ορειβασία. Μάλιστα έχει κάνει αναρρίχηση σε πολλά γνωστά αναρριχητικά πεδία σε όλο τον κόσμο ενώ ανάμεσα στις ορειβατικές της εμπειρίες, δεν θα έλειπε η σπουδαιότερη όλων, αυτή των Ιμαλαΐων!

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα