Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Όμορφες στιγμές μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα…

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες, όπου είμασταν συναισθηματικά φορτισμένη εξαιτίας της επιρροής της Πανσελήνου, η σημερινή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για όλους μας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει το πρωί η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, ενώ είναι ιδανική για να ασχοληθούμε με την εμφάνιση και την περιποίηση του εαυτού μας.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας οι :

Κριοί: θα προχωρήσουν σε αγορές προϊόντων ομορφιάς, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα περάσουν την πόρτα του γυμναστηρίου.

Ταύροι: θα δείξουν στον σύντροφο τους το γλυκό τους πρόσωπο, και θα εκφράσουν με ιδιαίτερο πάθος τα συναισθήματα τους.

Δίδυμοι: θα προσπαθήσουν να βρουν χρόνο για να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν, ενώ είναι πιθανό να καλέσουν και φίλους στο σπίτι τους.

Καρκίνοι: πολλές και ευχάριστες συζητήσεις θα έχετε σήμερα τόσο στην δουλειά σας όσο και κατά τη διάρκεια των φιλικών σας συναντήσεων, εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να τις προσκλήσεις.

Λέοντες : πολλές υποχρεώσεις στην δουλειά σας θα έχετε σήμερα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να βρείτε λίγο χρόνο για τους αγαπημένους σας.

Παρθένοι: το δυνατό σας όπλο αυτή τη χρονική περίοδο είναι η γοητεία σας, γι’ αυτό μην διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας επαφών.

Ζυγοί : αντιμέτωποι με τους προσωπικούς φόβους και τις ανασφάλειες που στοιχειώνουν την ερωτική σας ζωή θα έρθετε σήμερα. Κοιτάξτε τους κατάματα και θα δείτε ότι δεν είναι τόσο μεγάλοι.

Σκορπιοί: την ισορροπία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις θα καταφέρετε να βρείτε σήμερα. Σημαντική βοήθεια θα έχετε επίσης και από τους φίλους σας.

Τοξότες: η αρμονία και η ισορροπία επιστρέφει στην δουλειά σας. Εκμεταλλευτείτε την σημερινή ημέρα για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας.

Αιγόκεροι: χαρούμενη, δημιουργική και άκρως ερωτική θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς. Θέλετε κάτι άλλο?

Υδροχόοι: η ηρεμία και η ισορροπία επιστρέφει στο σπίτι σας. Εκμεταλλευτείτε την σημερινή ημέρα για πείτε αυτά που θέλετε στους δικούς σας ανθρώπους.

Ιχθύς : στο επίκεντρο της προσοχής των φίλων και των συνεργατών σας θα βρεθείτε σήμερα. Τα επιχειρήματα σας και η ευγένεια σας θα τους κερδίσουν.

Photo cover:pixabay.com/ELG21/sea

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin