Αδαμαντίδης – Κίρκη ξανά στο αστυνομικό τμήμα; Τι δήλωσε ο τραγουδιστής και ο δικηγόρος του (βίντεο)

Νέο θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον Θέμη Αδαμαντίδη και τη Βαρβάρα Κίρκη.

Το ζευγάρι που πριν από λίγους μήνες είχε αλληλομηνυθεί με τη Βαρβάρα Κίρκη να ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση από τον γνωστό τραγουδιστή είναι και πάλι μαζί. Ωστόσο, από το σπίτι που διαμένουν ακούστηκαν έντονοι καβγάδες και διαπληκτισμοί με αποτέλεσμα οι γείτονες να καλέσουν την αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», οι γείτονες του ζευγαριού κάλεσαν την αστυνομία. Ωστόσο, το ζευγάρι οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου η Βαρβάρα Κίρκη κατήγγειλε ότι άγνωστοι της έσπασαν το αυτοκίνητο.

Σε δηλώσεις της μάλιστα, η Βαρβάρα Κίρκη αποκάλυψε πως δεν τσακώθηκε με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Ωστόσο, όπως αναφέρει η εκπομπή «Super Κατερίνα» το μεσημέρι της Τρίτης η αστυνομία έφθασε στο σπίτι του ζευγαριού, ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε κάποιες εκδορές πάνω του, αλλά το ζευγάρι δεν θέλησε να δώσει εξηγήσεις, παρόλο που οδηγήθηκαν στο τμήμα για φραστικό επεισόδιο.

Αυτό που ισχυρίστηκαν μάλιστα στην αστυνομία ήταν ότι οι φωνές προήλθαν όταν είδαν το αυτοκίνητό τους που είχε υποστεί ζημιές από τον βανδαλισμό στο αυτοκίνητό τους.

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πώς δεν υπήρξε κάποιο επεισόδιο μεταξύ του Θέμη Αδαμαντίδη και της συντρόφου του.

Ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης διέψευσε με την σειρά του τις φήμες ότι βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα και είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, τόνισε: “Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο… Δεν ισχύουν αυτά. Και αυτή τη στιγμή είμαστε μαζί και κάνουμε κάποιες δουλειές. Απ’ οπού βγήκαν αυτά; Δεν καταλαβαίνω”!

Και η σύντροφός του που ήταν δίπλα του δήλωσε: “Είναι αναληθές όλο αυτό”!

Υπενθυμίζεται ότι την 1η Ιουλίου η Βαρβάρα Κίρκη είχε καταγγείλει τον Θέμη Αδαμαντίδη για σωματική κακοποίηση, με την υπόθεση να παίρνει τη δικαστική οδό. Τότε πάλι το ζευγάρι αποφάσισε να αποσύρει τις μηνύσεις και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin