Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Την ζωή μας σε τάξη θέλουμε να βάλουμε σήμερα…

Η σημερινή ημέρα θα ξεκινήσει με την διάθεση να βάλουμε τη ζωή μας επιτέλους σε μια τάξη και να προστατεύσουμε τα κεκτημένα μας. Σε αυτό θα μας δώσει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ήλιο από το ζώδιο της Παρθένου, η οποία θα μας βοηθήσει να κινηθούμε με καθαρό μυαλό και μεθοδικά, αποφεύγοντας τις παρορμητικές κινήσεις.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας οι:

Κριοί: θα δείξουν τις ικανότητες και την αποτελεσματικότητα τους, με τις αποφάσεις και αλλά και την συμπεριφορά τους στην δουλειά τους.

Ταύροι: θα ξεκινήσουν την ημέρα τους με χαμόγελο και αισιοδοξία, ενώ παρά το φορτωμένο τους πρόγραμμα, θα καταφέρουν να βρουν χρόνο για τον σύντροφο και τους αγαπημένους τους.

Δίδυμοι: θα καταφέρουν να βρουν λύσεις στα θέματα του σπιτιού τους, έστω κι αν χρειαστεί να κρατήσουν κλειστά τα χαρτιά τους από τους αγαπημένους τους.

Καρκίνοι: ευχάριστο χρόνο με τους φίλους σας θα περάσετε σήμερα, γι’ αυτό, όσο πιεσμένοι και αν είστε αποδεχτείτε την πρόσκληση ενός φιλικού σας προσώπου και να είστε σίγουροι ότι δεν θα το μετανιώσετε.

Λέοντες : οι κόποι και οι προσπάθειες σας στην δουλειά ήρθε η ώρα να ανταμειφθούνε.

Παρθένοι: ευχάριστα νέα από φίλους που βρίσκονται μακριά θα έχετε σήμερα, ενώ κάποιοι από εσάς είναι πιθανό να βρίσκεστε στη διαδικασία οργάνωσης ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

Ζυγοί : το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σας, αφού θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε μια οικονομική εκκρεμότητα που σας αγχώνει εδώ και καιρό.

Σκορπιοί: η ισορροπία επιστρέφει στις σχέσεις σας και με καθαρή και ψύχραιμη ματιά θα αποφασίσετε ποιους ανθρώπους θέλετε δίπλα σας.

Τοξότες: αποδέκτες κολακευτικών σχολίων, τόσο από τους συναδέλφους όσο και από τους προϊσταμένους σας θα είστε σήμερα, γεγονός που θα σας γεμίσει χαρά.

Αιγόκεροι: με ιδιαίτερο ενθουσιασμό θα αναπτύξετε τα επόμενα σχέδια σας, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα τα οποία θα χαρούν με την χαρά σας.

Υδροχόοι: σίγουροι για τον εαυτό σας και τα συναισθήματα σας θα είστε σήμερα, ωστόσο καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας.

Ιχθύς : σε έντονος ρυθμούς θα κινηθείτε σήμερα, τα δυνατά σας όπλα θα είναι η σοβαρότητα και οι διπλωματικές σας ικανότητες.

Photo cover:pixabay.com/Ralphs_Fotos/butterfly

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα