Ο Μιχάλης Οικονόμου μιλά για τον γάμο με τον σύντροφό του και τις διαστάσεις που πήρε (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” στην ΕΡΤ ήταν ο Μιχάλης Οικονόμου και μεταξύ άλλων μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με τον σύντροφό του, εκφράζοντας παράλληλα την απορία του για τις διαστάσεις που πήρε στα media.

Ο Μιχάλης Οικονόμου παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε να πάρει έκταση ως θέμα το σύμφωνο συμβίωσης που σύναψε με τον σύντροφό του, Γιώργο Μακρή. 

Πριν από περίπου ένα χρόνο, τον περασμένο Οκτώβριο, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης. Λίγες ημέρες αργότερα, γνωστοποίησαν μέσω των social media ότι βάφτισαν τον γιο τους, Νικηφόρο. 

«Δεν κάναμε event. Σε μια συμβολαιογράφο πήγαμε, δυο άτομα με τον δικηγόρο», δήλωσε ο Μιχάλης Οικονόμου στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, αναφερόμενος στο σύμφωνο συμβίωσης. «Δεν το περίμενα», απάντησε, ερωτηθείς εάν ανέμενε ότι θα πάρει έκταση το θέμα.

«Εγώ μοιράστηκα τη χαρά μου στο Instagram και έγινε ένας μεγάλος χαμός», συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι χάρηκε για αυτό, ερωτηθείς σχετικά. «Γιατί ο οποιοσδήποτε να λέει ότι παντρεύτηκε και να το μοιράζεται με τους φίλους του και με το κοινό που ενδεχομένως έχει και να μην το κάνω εγώ; Μου βγαίνει ένα παράπονο. Αυτό έχουμε αυτή τη στιγμή, αυτό κάναμε, ένα σύμφωνο», πρόσθεσε.

«Από τη μία, δεν μπορώ να μην πω για μένα. Μιλάω με ειλικρίνεια για την οικογένειά μου. Αφετέρου, έχει πάρει πολύ μεγάλη διάσταση. Βέβαια, εγώ άνοιξα αυτή την πόρτα και αναρωτιέμαι ώρες ώρες μήπως κάνει κακό στη δουλειά μου. Μήπως καπελώνει αυτό το κομμάτι που αυτό οφείλει να είναι δημόσιο», εξομολογήθηκε.

«Τώρα πια δεν υπάρχει γυρισμός. Η αλήθεια είναι ότι πλέον προσπαθώ να είμαι φειδωλός πια σε αυτό το κομμάτι. Γιατί ό,τι έχω πει υπάρχει online, υπάρχει γραμμένο, μπορεί κανείς να ανατρέξει. Αν βοήθησα να γίνει λίγο πιο ορατό αυτό το θέμα, που χρειάζεται να γίνει, το έκανα. Δεν έχει νόημα να το ξανασυζητάω, να ξαναλέω τα ίδια», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin