Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει σήμερα…

Άκρως ερωτική, αλλά και γεμάτη ένταση θα είναι η σημερινή ημέρα. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές μας σχέσεις, ενώ μια λέξη μπορεί να είναι η αφορμή για σκηνές ζηλοτυπίας, οι οποίες πιθανόν να οδηγήσουν την κατάσταση στα άκρα. Ο καλύτερος τρόπος για να εκτονώσουμε αυτή την ένταση είναι μέσα από το ερωτικό παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας οι :

Κριοί: με ιδιαίτερα μαχητικό τρόπο θα υπερασπιστείτε τις απόψεις σας στην δουλειά σας. Οι λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας μπορεί να κρύβουν και ερωτικά συναισθήματα.

Ταύροι: ιδιαίτερα κτητικοί με τον σύντροφο σας θα είστε σήμερα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας.

Δίδυμοι: τα νεύρα σας προσπαθήστε να διαχειριστείτε σήμερα, μια λέξη από τους δικούς σας ανθρώπους μπορεί να είναι η αφορμή για να ανάψουν τα αίματα.

Καρκίνοι: πολύ άγχος έχετε αυτές τις ημέρες, και αυτό θα είναι πολύ έντονο τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σας συζητήσεις. Προσέξτε πολύ τα λόγια σας εάν δεν θέλετε καυγάδες.

Λέοντες : σε έξοδα εντυπωσιασμού μπορεί να παρασυρθείτε σήμερα, στην προσπάθεια σας να τραβήξετε την προσοχή ενός φιλικού σας προσώπου. Ωστόσο, η κίνηση σας αυτή μπορεί να σας οδηγήσει εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένοι: την εικόνα σας θα πρέπει να προσέξετε σήμερα. Οι καυγάδες με τους συνεργάτες σας ή μια έντονη διαφωνία σε δημόσιο χώρο με τον σύντροφο σας θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο για εσάς, γι’ αυτό και πρέπει να τους αποφύγετε.

Ζυγοί : τις κρυφές ερωτικές περιπέτειες θα πρέπει να αποφύγετε αυτές τις ημέρες, εάν δεν θέλετε να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.

Σκορπιοί: σε άσκοπες σπατάλες για να εντυπωσιάσετε τον σύντροφο σας θα παρασυρθείτε αυτές τις ημέρες. Ωστόσο, η κίνηση σας μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένατε και να απογοητευτείτε.

Τοξότες: σε έντονα ερωτικά καυγαδάκια μπορεί να μπλεχτείτε σήμερα. Ο καλύτερος τρόπος για να μην χαλάσετε αυτό που έχετε είναι να μεταφέρετε την μάχη μέσα στο ερωτικό παιχνίδι.

Αιγόκεροι: τις λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας , εξαιτίας του άγχους σας, προσπαθήστε να αποφύγετε σήμερα. Μια μικρή περιήγηση στο διαδίκτυο θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε.

Υδροχόοι: αντιμέτωποι με τις ανασφάλειες σας θα έρθετε σήμερα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να συμπεριφερθείτε με προσβλητικό τρόπο στον σύντροφο σας, και να χαλάσετε την ατμόσφαιρα που υπάρχει ανάμεσα σας.

Ιχθύς : οι πολλές υποχρεώσεις θα σας είναι η αφορμή για να ξεσπάσετε τα νεύρα σας στους δικούς σας ανθρώπους. Να θυμάστε ότι η υπομονή του συντρόφου σας έχει και τα όρια της.

Photo cover:pixabay.com/cocoparisienne/few

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin