Μέγκαν Μαρκλ

Χάρι & Μέγκαν: Έξαλλοι οι Sussexes καθώς τα παιδιά τους δεν θα λάβουν τίτλους HRH – Τι συνέβη

Έξαλλοι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ καθώς τα παιδιά τους δεν θα λάβουν τίτλους HRH, (His Royal Highness, δηλαδή «Αυτού Βασιλική Υψηλότητα»).

Οι πληροφορίες λένε ότι οι Sussexes είναι θυμωμένοι καθώς φαίνεται πως τα παιδιά τους, ο Άρτσι και η Λίλιμπετ, δεν θα λάβουν βασιλικούς τίτλους όταν διοριστούν Πρίγκιπας και Πριγκίπισσα από τον Κάρολο. Σύμφωνα με πληροφορίες της Dailymail, τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν δεν θα λάβουν το καθεστώς HRH από τον βασιλιά Κάρολο Γ’.

Ο Άρτσι, τριών ετών, και η Lilibet, ενός, αναμένεται να γίνουν επίσημα πρίγκιπας και πριγκίπισσα στο εγγύς μέλλον, καθώς ο Κάρολος συμφώνησε να εκδώσει ένα Letters Patent για την παραχώρηση των τίτλων. Αλλά μετά από τεταμένες συνομιλίες μεταξύ του νέου Βασιλιά τις τελευταίες ημέρες, οι Sussexes είναι «έξαλλοι» που τα παιδιά τους δεν θα λάβουν επίσης τίτλους HRH.

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, όπως έγινε γνωστό, το 2020 έχασαν τον HRH τίτλο τους, -τον οποίο ο Χάρι είχε από τη γέννησή του- όταν τέθηκε σε εφαρμογή η συμφωνία για το “Megxit” και έπαψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα . Όπως ακριβώς και η πριγκίπισσα Νταϊάνα, 24 χρόνια πριν. Στην ανακοίνωση για το Megxit τότε, αναφέρθηκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχασαν τους HRH τίτλους τους («Αυτού Βασιλική Υψηλότητα») και ότι από τότε και στο εξής το ζευγάρι θα είναι γνωστό ως Χάρι, δούκας του Σάσεξ και Μέγκαν, δούκισσα του Σάσεξ.

Όσον αφορά τα παιδιά τους, ο Χάρι και η Μέγκαν λέγεται ότι τόνισαν ότι οι κόρες του πρίγκιπα Άντριου, Βεατρίκη και Ευγενία, έχουν καθεστώς HRH, παρόλο που δεν εργάζονται ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μια πηγή είπε στη Sun: «Ο Χάρι και η Μέγκαν ανησυχούσαν για το ζήτημα της ασφάλειας και το να είναι πρίγκιπας και πριγκίπισσα τους δίνει το δικαίωμα να έχουν ορισμένα επίπεδα βασιλικής ασφάλειας. Υπήρξαν πολλές συζητήσεις την περασμένη εβδομάδα. Έχουν μείνει στο ότι ο Archie και η Lilibet θα είναι πρίγκιπας και πριγκίπισσα. Ήταν αμείλικτοι από τότε που πέθανε η βασίλισσα. Αλλά έχουν μείνει έξαλλοι που ο Archie και η Lilibet δεν μπορούν να πάρουν τον τίτλο HRH» περιγράφεται.

«Αυτή είναι η συμφωνία — μπορούν να είναι πρίγκιπας και πριγκίπισσα αλλά όχι HRH επειδή δεν εργάζονται ως μέλη της βασιλικής οικογένειας» διευκρινίζει πηγή.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα