Διονύσης Σχοινάς

Αποχώρησε ο Διονύσης Σχοινάς από το σχήμα με τον Μαζωνάκη -Βαριές αιχμές κατά του τραγουδιστή

Ο Διονύσης Σχοινάς και ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν «τα βρήκαν», με τον Διονύση Σχοινά να αποχωρεί από το σχήμα πριν ακόμα κάνουν πρεμιέρα.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την αποχώρησή του, αφήνοντας αιχμές. «Αγαπημένα μου φιλαράκια. Επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί 2 φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας, χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω το λόγο! Πιστεύω στο αμοιβαίο σεβασμό κι έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια! Οπότε θεώρησα σωστό να αποχωρήσω, υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σχοινάς.

Το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε ότι ο λόγος της πρώτης αναβολής ήταν η γραμματοσειρά που είχε χρησιμοποιηθεί στο όνομα του Διονύση Σχοινά στην αφίσα. Η αφίσα αντικαταστάθηκε, τα γράμματα μεγάλωσαν, αλλά, όπως ανέφερε η παρουσιάστρια στην πρόβα τζενεράλε πριν από την πρεμιέρα υπήρξαν ξανά διαφωνίες για το πρόγραμμα.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin