Κλέλια Ρενεση

Κλέλια Ρένεση: Μας δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της για χάρη της Μάγδας Φύσσα (φώτο)

Μία εξαίρεση για έναν πολύ σπουδαίο λόγο έκανε η Κλέλια Ρένεση έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της, Κοραλίας για χάρη της Μάγδας Φύσσα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση και η μικρή Κοραλία βρέθηκαν σε εκδήλωση του Συλλόγου Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας», που διοργανώθηκε στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Εκεί συνάντησαν τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα και η αγκαλιά τους καταγράφηκε σε μία τρυφερή φωτογραφία.

«Η Μαγδα Φυσσα και ο Σύλλογος Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» με την παρέα τους, μας μαθαίνουν πως στο καμμένο χώμα γίνεται παρτέρι με λουλούδια ευωδιαστά… Μακάρι πάντα η απώλεια να μνημονεύεται με τόση στοργή και αγάπη! Ναι! Αυτό είναι η ζωή. Και χαιρομαι που είμαι μέρος της! Και το παιδί μου θέλω πάντα να τριγυρνάει σ’ αυτούς τους κήπους της αγάπης και να βλεπει τ’ αληθινά τα μάτια. Δεν θα μπορούσα να πάω χωρίς αυτήν, ούτε να την κρύψω απ’ την χαρά και την ομάδα. Μόνο για την Μάγδα , το μουτράκι του παιδιού μου βγαίνει δημοσίως. Κ ας μεινει ετσι στους κοινοποιητές παρακαλώ. Η Μάγδα Φύσσα ξέρει βαθιά ν’ αγκαλιάζει και το Κοραλιώ να αγκαλιάζεται. Ευχαριστω τον φιλο μου Λεωνίδα Proxima Estacion Esperanza @proxima_estacion_esperanza για τις υπέροχες φωτό» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης.

Σχετικά Άρθρα

Share: