Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Προσοχή στις εξαπατήσεις σήμερα…

Η σημερινή ημέρα είναι από αυτές που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα μας κάνει εύκολα θύματα απάτης από τους διάφορους επιτηδείους που θα βρεθούν στο δρόμο μας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχουμε στο νου μας πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας οι :

Κριοί: θα πρέπει να προσέχουν το παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από την πλάτη τους στην δουλειά τους.

Ταύροι: θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τα φιλικά τους πρόσωπα, γιατί το πιθανότερο είναι να μην τους δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Δίδυμοι: τα θέλω τους θα έρθουν σε έντονη σύγκρουση με τα πρέπει τους, ενώ είναι πιθανό ορισμένοι να εξιδανικεύουν την κατάσταση που υπάρχει είτε στο σπίτι είτε στην δουλειά τους.

Καρκίνοι: σε λανθασμένες εκτιμήσεις μπορεί να παρασυρθείτε αυτές τις ημέρες, και αυτό να σας στοιχίσει μελλοντικά στην δουλειά σας.

Λέοντες: προσέξτε το πορτοφόλι σας και μην βιαστείτε να απαντήσετε θετικά σε μια οικονομική πρόταση γιατί το πιθανότερο είναι να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν.

Παρθένοι: οι προσδοκίες σας για άλλη μια φορά φαίνεται ότι διαψεύδονται. Αποφύγετε να επενδύσετε σε συνεργάτες και φίλους που δεν έχουν αποδείξει την αξία τους.

Ζυγοί: πολύ άγχος έχετε αυτές τις ημέρες, και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε παρασκηνιακές κινήσεις,  οι οποίες σύντομα θα αποδειχτούν λάθος.

Σκορπιοί: υπερβολικές προσδοκίες για μια ερωτική σχέση έχετε αυτή τη χρονική περίοδο. Εάν δεν θέλετε να πληγωθείτε, αποφύγετε να επενδύσετε πολλά σε αυτή.

Τοξότες: υπερβολικές προσδοκίες σας έχει δημιουργήσει μια επαγγελματική πρόταση. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με καθαρή ματιά, ώστε να μην απογοητευτείτε μελλοντικά.

Αιγόκεροι: λένε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ωστόσο, μην υπόσχεστε πράγματα στα οποία θα είστε ασυνεπείς.

Υδροχόοι: τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες προσπαθείτε να καλύψετε, γι’ αυτό και έχετε την τάση να παρουσιάζετε μια άλλη εικόνα για την συναισθηματική και ερωτική σας ζωή.

Ιχθύς: την απογοήτευση σας θα εκφράσετε σήμερα, καθώς οι συνεργάτες αλλά και ο σύντροφος σας, τις τελευταίες ημέρες, έχουν φανεί κατώτεροι των προσδοκιών σας.

Photo cover:pixabay.com/antonytrivet/maasai

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin