Τα ζώδια που τους φοβίζει η μόνιμη σχέση

Υπάρχουν δύο ζώδια, που ενώ τους αρέσει το παιχνίδι γνωριμίας στην αρχή της σχέσης, όταν σοβαρεύει η κατάσταση το σκάνε από την πίσω πόρτα, εξαφανίζονται και αλλάζουν και τηλεφωνικό νούμερο. Ο Λέων και ο Τοξότης χαίρονται μόνο με τα προκαταρκτικά της σχέσης, μετά τους πλημμυρίζει ο φόβος της μονιμότητας και εγκαταλείπουν την προσπάθεια.

Λέων

Ο Λέων είναι πολύ καλός εραστής και σαν φίλος θα σου σταθεί στις δύσκολες΄στιγμές σου, αλλά αν τον επιλέξεις για σύντροφο θα πρέπει να γνωρίζεις από την αρχή ότι φοβάται την μονιμότητα. Μπορεί να αρχίσει μία σχέση αλλά θα την τελειώσει γρήγορα και άγαρμπα. Βέβαια αν σε εκτιμά ως άνθρωπο θα σου ζητήσει να μείνετε φίλοι. Έχει την τάση να κρατάει ένα παραθυράκι ανοιχτό για να μην σε χάσει ποτέ. Απλά ποτέ δεν είναι έτοιμος για κάτι μόνιμο.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Δεν θέλει δεσμεύσεις και το δηλώνει από την αρχή. Θέλει πάντα να περνάει καλά και με έναν μαγικό τρόπο πάντα το καταφέρνει. Επειδή έχει πάρει πολύ αγάπη και στοργή από το περιβάλλον του, ξέρει ότι δεν μπορεί να το ανταποδώσει στο έπακρο και νιώθει μειονεκτικά. Αναγνωρίζει ότι μπορεί να τον ερωτευτείς και να τον αγαπήσεις, αλλά θα σε ταλαιπωρήσει, δεν κάνει για οικογένεια, μόνο για ελεύθερη σχέση.

Photo cover:pixabay.com/Engin_Akyurt/holiday

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin