Νίκος Ευαγγελάτος

Υποψήφιος βουλευτής ο Νίκος Ευαγγελάτος; Τι απαντά ο ίδιος

Ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος μίλησε σε εφημερίδα για την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Live News», ενώ απάντησε στο ερώτημα για το αν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική.

Μιλώντας για την εκπομπή που παρουσιάζει μέσα από το Mega, ανέφερε: «Εμείς προσπαθούμε να το κάνουμε περίπου σε μηδέν χρόνο. Πράγμα πολύ δύσκολο. Μέσα από τα γραφικά θέλουμε να δώσουμε όσο πιο πολλές λεπτομέρειες γίνεται που Θα κάνουν τον τηλεθεατή να καταλάβει, για παράδειγμα, μια αερομαχία στο Αιγαίο, τα απαγορευμένα όπλα στον πόλεμο στην Ουκρανία, ένα δυστύχημα σε ένα βουνά, τον καιρό που αλλάζει. Τα γραφικά δίνουν μια πιο άμεση εικόνα εκεί όπου δεν υπάρχει το αποκλειστικό ντοκουμέντο. Άλλωστε η τηλεόραση είναι εικόνα και εμείς τη δίνουμε στον τηλεθεατή μέσω αυτής της αναπαράστασης».

Στην ερώτηση για το αν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική ο γνωστός δημοσιογράφος επικαλέστηκε τα λόγια του Νίκου Κακαουνάκη. «Ξέρεις πολλούς ψαράδες που από ψαράδες να θέλουν να γίνουν ψάρια; Αυτή του τη φράση δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Δεν έχω κανένα όνειρο να ασχοληθώ με την πολιτική ως πολιτικός. Ασχολούμαι με την πολιτική συνεχώς είναι η καθημερινότητά μου και αισθάνομαι ότι κάνω αυτή τη δουλειά και δεν χρειάζεται να γίνω πολιτικός» τόνισε.

Σχετικά Άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα