Χρήστης στο Twitter μάντεψε το τέλος της Ελισάβετ, τώρα «προβλέπει» και τον θάνατο του Καρόλου

Μάντεψε το τέλος της Ελισάβετ, τώρα «προβλέπει» και τον θάνατο του Καρόλου… με αποτέλεσμα να γίνουν
άνω κάτω τα social media με τις προβλέψεις αυτές από χρήστη του Twitter!

Χαμός επικρατεί στα social media με χρήστη του Twitter που ισχυρίζεται ότι είχε μαντέψει πότε θα πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ. Μετά τον θάνατο της Βασίλισσας και την “επιβεβαίωση” της προβλεψής τους, με νέα ανάρτηση που έκανε, προέβλεψε την ημέρα που θα φύγει από τη ζωή ο βασιλιάς Κάρολος ο Γ’!

Σύμφωνα με την mirror.co.uk, ο χρήστης με το όνομα @logan_smith526, τον περασμένο Ιούλιο είχε κάνει μια ανάρτηση που έγραφε ότι στις 8 Σεπτεμβρίου του 2022 θα πέθαινε η Βασίλισσα Ελισάβετ, η μακροβιότερη μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο ίδιος χρήστης στη συνέχεια ενημέρωσε το tweet που είχε κάνει, αναφέροντας ότι στις 28 Μαρτίου του 2026 ο βασιλιάς Κάρολος θα πεθάνει, σε ηλικία 77 ετών.

Έκτοτε, η ανάρτηση γέμισε από αντιδράσεις, με αποτέλεσμα ο ίδιος να κλειδώσει τον λογαριασμό του και στη συνέχεια να τον απενεργοποιήσει.
Παρόλα αυτά, screenshots από τη συγκεκριμένη ανάρτηση που κυκλοφορούν ανάμεσα σε χρήστες στα social media, «μαρτυρούν» την απίστευτη πρόβλεψη για την τελευταία ημέρα ζωής της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα