Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η σπάνια φωτό με τον πατέρα του και η ανάμνηση από τα παιδικά του χρόνια

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα του, από την Ελούντα στην Κρήτη.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέβασε ένα στιγμιότυπο, όπου τον βλέπουμε μαζί με τον πατέρα του να αγναντεύουν τη θέα του ξενοδοχείου από την πισίνα και το σκηνικό που δημιουργείται είναι απολύτως κινηματογραφικό. Παράλληλα ο ίδιος με αφορμή αυτό το «κλικ» μοιράστηκε μία φωτογραφία του ίδιου και του μπαμπά του από τα παιδικά του χρόνια, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Όσο περνάει ο καιρός…».

Η μητέρα του ηθοποιού, Βίλλυ Μαλάμη μιλώντας στο patris.gr είχε αναφερθεί στη σχέση του γιου της με την Κρήτη και τον πατέρα του, με τον οποίο όπως έλεγε «εκτός από πατέρας και γιος, είναι φίλοι».

«Ο Χριστόφορος πηγαίνει για να βλέπει τα αδέλφια του, τα ξαδέλφια του, τον πατέρα του, τον Μανώλη Παπακαλιάτη, με τους οποίους έχει ισχυρούς δεσμούς. Με τον πατέρα του είχε πάντα καλή σχέση. Υπάρχει αγάπη, εμπιστοσύνη, υποστήριξη και νιώθω ότι εκτός από πατέρας και γιος, είναι φίλοι», είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα